logo

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Anadolu’da Üşüyen Elleri Isıtmaya Gidiyor

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Anadolu’da Üşüyen Elleri Isıtmaya Gidiyor

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Anadolu’da Üşüyen Elleri Isıtmaya Gidiyor

Üşüyen Ellerin Kalplerini Isıtmaya Gidiyoruz

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği geçen sene Muş ilimizde başlattığı kardeşlik köprüsü kampanyasına bu sene Elazığ ilimiz ile devam ediyor.

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği “Elazığ’da Üşüyen Ellerin Kalplerini Isıtmaya Gidiyoruz” sosyal sorumluluk ve yardım kampanyası başlattı. Elazığ Belediyesi işbirliği ile olan kampanyaya İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor.

İstanbul Muhtarlar Derneği Muş Üşüyen Elleri Isıtıyoruz

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) Başkanı Selami Aykut, “Her sene bir ilimize giyim ve kırtasiye malzeme yardımı yapmayı düşünüyoruz. 2015 Şubat ayında Muş ilimize giderek bu projemizin başlangıcını yaptık. Bu senede 12 Şubat’ta Elazığ’a gidip malzemeleri çocuklarımıza dağıttıktan sonra 14 Şubat akşamı Elazığ’dan dönüş yapacağız inşallah. Elazığ’da üşüyen küçük çocuklarımıza ihtiyaç duyulan giyim malzemelerinin (bot, mont, kazak, pantolon, atkı, eldiven, çorap) ve kırtasiye malzemelerinin temini konusunda İstanbul muhtarlarımızdan, iş adamlarımızdan ve hayırseverlerimizden kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

temel şardan

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) Teşkilat Başkanı ve Başkan Yardımcısı Temel Şardan, “Bu sene “Elazığ’da Üşüyen Ellerin Kalplerini Isıtmaya Gidiyoruz” sosyal sorumluk projesi ile bir kampanya başlattık. İstanbul’dan 40 muhtarımızla beraber 12 Şubat’ta Elazığ’a gidiyoruz. Şu ana kadar 300 koli giyecek ve kırtasiye malzemesi temin ettik. Bu giyim ve kırtasiye malzemelerini Elazığ Merkez, Çemişgezek, Sivrice ve Maden ilçelerinde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve ailelerini dağıtacağız. Tüm hayırseverlerden 10 Şubat’a kadar kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Yardım Kampanyasına destek vermek için hesap bilgileri:

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği
İş Bankası – Laleli Şubesi 

Şube Kodu:1084
Hesap Kodu:0516697
İban:TR62 0006 4000 0011 0840 5166 97

İrtibat: 0212 3211212 –  0532 236 83 17

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Anadolu’da Üşüyen Elleri Isıtmaya Gidiyor

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1623 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.