logo

İstanbul Vali Yardımcısı Kağıthane Kaymakamı Oldu

İstanbul Vali Yardımcısı Kağıthane Kaymakamı Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi Resmi Gazete’nin 24 Ağustos 2023 günkü 32289 sayısında yayımlandı. Vali Yardımcısı olarak 3 yıl boyunca görev yapan İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Kağıthane Kaymakamı olarak atandı.

Niyazi ERTEN Kağıthane Kaymakamı Oldu

Konu hakkında görüş aldığımız Sayın Kaymakamımız Niyazi Erten, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayınlanan “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” ile Kağıthane Kaymakamlığına atanmış bulunmaktayım. Tensip ve takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum” dedi.

Niyazi Erten Kimdir?

Aslen Çorumlu olup ,1970 yılında İİstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ankara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı. 1996 yılında Tekirdağ’da Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Erten, sırasıyla Kastamonu/İhsangazi, Hakkari/Çukurca, Şanlıurfa/Hilvan, Isparta/Senirkent ve Gümüşhane/Kelkit Kaymakamlığı daha sonra Ordu Vali Yardımcılığı, Altınordu Kaymakamlığı, İstanbul Vali yardımcılığı ve 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Kağıthane Kaymakamlığına atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Kaymakamı Sayın Niyazi ERTEN’e hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1282 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.