logo

İSTANBUL’DA 2023’ÜN İLK KAR YAĞIŞI BAŞLADI

İSTANBUL’DA 2023’ÜN İLK KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu raporları dondurucu soğuk ve kar yağışlarının artık başlayacağını gözler önüne serdi. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi derecelere düşerken 1 Şubat itibariyle İstanbul dâhil Türkiye’nin çok sayıda ilinde kar yağışına da kavuşuyoruz.

İstanbul’da kar yağışı başladı. Kağıthane’de gece saatlerinde kar yağışı etkili olurken, araçların ve çatıların üzeri beyaza büründü. Kağıthane Belediyesi Karla Mücade Ekipleri yolları tuzlamaya başladı.

Kağıthane için sahada olacağız

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Şehrimizde beklenen yoğun kar yağışı öncesinde; sahada 400 kişilik ekibimiz ve 50’den fazla karla mücadele aracımız ile tüm tedbirlerimizi aldık” dedi.

Karla karışık yağmur yağacak

1 Şubat gecesi ve sabah saatlerinde Karadeniz üzerinden parça parça yağış kütlelerinin Beykoz, Sarıyer, Kağıthane, Ümraniye, Çekmeköy ve Arnavutköy başta olmak üzere birçok ilçede karla karışık yağmur yağacak.

1 Şubat’ın ilk saatlerinden itibaren İstanbul’da kar yağışı etkisini hissettirmeye başladı. Sıcaklıklar 2 dereceye kadar düşerken kar yağışının öğle saatlerine kadar yer yer devam etmesi bekleniyor.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
730 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.