logo

İstanbul’un Eğitimde İyi Örnekleri Görücüye Çıktı

İstanbul’un Eğitimde İyi Örnekleri Görücüye Çıktı

İstanbul’un Eğitimde İyi Örnekleri Görücüye Çıktı

Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu atılacak ekmegimiz yok


İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Projesinde seçilen iyi örneklerin sergisi ve ödül töreni İstanbul Lisesi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Lisesi’nde 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilen Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı İstanbul–2014 sergisi ve ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Maarif Müfettişleri Başkanı Cevdet Özer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim müdürleri, proje sahibi okulların okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve katılımcılar hazır bulundu.

Eğitimde İyi Örnekler sergisi ve ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Aras, konferansa toplam 1510 başvuru yapıldığını ve başvuruların iki aşamalı olarak değerlendirildiğini belirterek  “Değerlendirmeler sonucunda 10’u sözlü sunum olmak üzere toplam 100 örnek çalışma sergilenmeye layık görüldü”dedi.

Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu

Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İstanbul Eğitimde İyi Örnekler paylaşımına Sosyal Sorumluluk Projelerinin Eğitime Katkısı kapsamında “Atılacak Ekmeğimiz Yok” projesi ile katılmaya hak kazanmış ve sergide yer almıştır.

egitimde iyi ornekler

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız yaptığı konuşmada ilimizdeki resmi okullarımızdaki İyi Örnek uygulamaları tespit edip ortaya çıkarmak ve ortaya çıkan bu iyi örnekleri eğitim camiası arasında yaymak ve aynı zamanda da birçok yerde uygulanmasını sağlamak amaçlanmıştır dedi. Yıldız, tüm stantları tek tek gezerek örnek uygulamalar hakkında bilgi aldı. Sergi ve sunumların ardından projeleri sergilenmeye layık görülen katılımcı okulların yönetici ve öğretmenlerine Eğitimde İyi Örnekler bayrağı ve plaketi Dr. Muammer Yıldız tarafından verildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1935 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.