logo

İşte BBP’nin Seçim Vaatleri

İşte BBP’nin Seçim Vaatleri

İşte BBP’nin Seçim Vaatleri

BBP’nin her evin ikinci partisi olduğunu söyleyen Yusuf Karademir, “Büyük Birlik Partisi seçimlerde en büyük sürprizi yapacak tek partidir. Bu yüzden biliyoruz ki, her hanede, her evde Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarına, Büyük Birlik Partisi’ne verilecek 1 oy mutlaka vardır” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir, “Bu hareket hedefe varmadan hiçbirimiz yerimizde oturmayacağız. Büyük Birlik Partisi her evin ikinci partisidir. Daha güçlü bir Kağıthane için var gücümüzle çalışacağız. Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet. Tüm Kağıthaneli hemşerilerimin oylarına talibiz. İnşallah desteklerinizle Kağıthane Belediyesini Büyük Birlik Partisi kazanacak. Ve biz biliyoruz ki, her evin ikinci partisi olan Büyük Birlik Partisi’nden herkesin onun ortaya koyduğu projelerden alma hakkı vardır” diyerek seçim vaatlerini açıkladı:

POZİTİF BELEDİYECİLİK
Çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar, yoksullar hizmet listesinin öncelikli grupları olarak öne çıkarılacaklardır. Üretime katılmalarını sağlayacak, daha iyi eğitim imkânları dâhil pek çok proje gerçekleştirilecektir.

ULAŞIMDA ÖNCÜ BELEDİYECİLİK
Toplu ulaşımın vatandaşın bütçesi üzerindeki yükünü azaltmak için teşvik sistemi oluşturulacaktır. Ulaşım sistemleri entegrasyonu ve trafiği rahatlatacak projelerden asla taviz verilmeyecek, ulaşımda %20 indirim yapılacaktır.

SPORTİF BELEDİYECİLİK
Sporu milletin hayat biçimi haline getirecek yatırımlar yapılacak. Bu kapsamda her belediye en az bir yüzme havuzu bir spor salonu inşa edecektir. Parklarda parkurlar, yürüyüş yolları olacak, amatör kulüpler desteklenecektir.

SOSYAL BELEDİYECİLİK
Gerçek ihtiyaç sahiplerine verilen sosyal yardımların bütçe içindeki payı 2 katına çıkarılacaktır. Çocuklar için eğitim yardımı, erzak ve ulaştırma destekleri hayata geçirilecektir. Su kullanım bedelleri yarı yarıya azaltılacaktır.

ÜRETEN  BELEDİYECİLİK
Esnaftan, KOBİ’ye, çiftçiden, sanayiciye üretimin tüm unsurları desteklenecektir. Sadece desteklenmekle kalmayacak tüketicilerin korunması için aynı zamanda bütün süreçler denetlenecektir.

MARKALAŞTIRAN BELEDİYECİLİK
Şehirlerimizin her birini kendi tarihine, kültürüne, coğrafi özelliklerine ve ürettiklerine uygun olarak markalaştıracağız.

PLANLI BELEDİYECİLİK
Siz hiç ulaşım master planı olmayan bir belediye duydunuz mu? Ama bir de bakıyorsunuz, trafiğin zaten çok yoğun olduğu bir noktada özel imar veriliyor. Kendi planını kendi çiğniyor. Biz buna asla fırsat vermeyeceğiz.

İSTİŞARE EDEN BELEDİYECİLİK
Milletin rızası alınmadan iş yapılmayacak, yapılacak işlerde milletin ihtiyaç, önem ve öncelik sırasına bakılacak. Eğitim, sağlık gibi belediyenin görevi olmayan alanlarda da meselenin takipçisi olunacaktır.

PROBLEM ÇÖZEN BELEDİYECİLİK
Alt yapı, temizlik, ulaştırma, çevre hizmetlerinde sıfır sorun ilkesiyle hareket edilecektir. Sokağını aydınlatamayan insanını aydınlatamaz, yürüyecek kaldırımı yapamayan medeniyet kuramaz, kurduğu medeniyeti yaşatamaz.

EĞİTİMCİ BELEDİYECİLİK
BBP çocukların ve gençlerin hayallerine ortak olacak, onları hayallerine ulaştıracak eğitim destekleri sağlayacaktır. Milli ve manevi şuura sahip, mutlu ve üretken bireyler ve aileler oluşturmak için programlar yapılacaktır.

KALKINMACI BELEDİYECİLİK
Bizler, yerel kalkınmanın belediyeler üzerinden hayata geçirileceği bir modeli uygulamaya koyacağız. Esnafın, işadamının önündeki engelleri kaldırmakla kalmayacak, işlerini büyütmeleri noktasında destek vereceğiz.

GÜVEN VEREN BELEDİYECİLİK
Güvenlik güçlerimizle koordinasyon içinde çalışılacak, yapacağımız projelerle güvenli parklar, güvenli mahalleler ve güvenli şehirler inşa edilecektir.

DÜRÜST VE DOĞRU BELEDİYECİLİK
Vatandaşımıza karşı samimi olacağız. Her harcama sadece hukuki değil aynı zamanda ahlaki ve vicdani çerçevede yapılacaktır. İhaleleri milletimizin gözü önünde yapmak, hesap vermek bu anlayışımızın tezahürü olacaktır.

ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK
Kişi başına yeşil alan miktarında hedefimiz dünya standartlarını yakalamaktır. Atıkların geri dönüşümüne ve kent estetiğine dikkat edilecek, insanlığın ortak malı olan su ve enerji tüketiminde tasarruf teşvik edilecektir.

ENGELSİZ BELEDİYECİLİK
Pozitif ayrım yaptığımız engellilerimizi ayrı bir noktaya koyuyoruz. Türkiye’de ilk defa her belediyemiz engelli çalışan sayısının 2 katı kadar arkadaşımızı istihdam ederek bir nebze de olsun adaleti tesis etmeye çalışacaktır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
2934 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.