logo

İYİ Parti, Kağıthane’de 2. Olağan Kongresini Yaptı

İYİ Parti, Kağıthane’de 2. Olağan Kongresini Yaptı

Meral AKŞENER tarafından 25 Ekim 2017’de kurulan ve kısa sürede adından sıkça söz ettiren İYİ Parti, Büyük Kongre öncesi il ve ilçe kongrelerini tamamlamaya hızla devam ediyor…

İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Suat SALTER Oldu

İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresini 28 Haziran 2020 Pazar Günü sokağa çıkma yasağı nedeni ile Saat:18.30’da Kağıthane Mavi Köşk Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye gelen partililerin maskelerini takıp, sosyal mesafe kurallarına uydukları görüldü.

İki aday ile sandığa gidilen seçimde, beyaz liste ile mevcut başkan Suat SALTER, kırmızı listeyle Burhan Mehmet TARHAN seçime katıldı. Delegeler tarafından yapılan oylama sonucunda beyaz liste ile Suat SALTER 160 oy alırken kırmızı liste ile Burhan Mehmet TARHAN 93 oy aldı. Oy çokluğu ile tekrar başkan seçilen Suat SALTER güven tazelemiş oldu.

KAĞITHANE İYİ OLACAK

İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi ve 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı olarak halkın büyük teveccühünü kazanan Mehmet ASLAN’da Kağıthaneliler sevgisini karşılıksız bırakmadı ve kongreye katıldı.

2. Olağan Kongre’nin hayırlı olmasını dileyen Mehmet ARSLAN, “Kağıthane’ye yakışır bir genel kurul oldu. Birlik beraberlik içerisinde güzel bir kongre yaptık. Demokrasinin en güzel örneğini verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Delegelerimiz Suat SALTER’i yeniden başkan seçmiştir, kutluyorum ve başarılar diliyorum. Aday olan arkadaşı da tebrik ediyorum. Sonuçta Kağıthane kazanmıştır” dedi.

ARSLAN, “İYİ Parti Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in önderliğinde Türkiye’ye ve iyiliğe inanmış değerli Kağıthaneliler, milletimize hizmet uğruna bizimle yürüyen kıymetli yol arkadaşlarım, devletin en önemli hedefi, insanın güven ve refah içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Devletin en önemli görevi, insanı korkutmak, tedirgin etmek olamaz. Eğer öyle ise, birçok şey yanlış gidiyor demektir. Devletin görevi, İnsanın; evinde mutlu, yatağında huzurlu, işinde, sokakta, okulda güven içerisinde yaşamasını sağlamaktır.

Bir ülkede, anne ve baba, çocuğunun geleceğinden endişe ederse, o ülkede devlet, işini yapmıyor demektir. O ülkede yaşayanlar, devletinin adaletinden şüphe ediyor, herkese farklı davranıldığına inanıyorsa, devlet büyük yara almış demektir. Devletin kuruluş amacı, devleti yönetenleri değil, kendi milletinden başlayarak çevresinin, güven ve refah içerisinde yaşamasını temin etmektir.

İKTİDAR OLACAĞIZ

Kağıthane benim göz bebeğim. Kağıthane sonunda İYİ olacak. Liderimiz Meral AKŞENER’in önderliğinde, yol arkadaşlarıyla birlikte hedefimiz iktidar İYİ TÜRKİYE.

İYİ Parti, deneyimli ve yetkin, genç ve enerjik tüm kadrolarıyla, ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu karamsar, kaotik ve en önemlisi de geleceğe olan inancın kaybedildiği, durumdan çıkarılması için, yeni dünyanın gereklerine uygun, bir çözümler “sözleşme”siyle, ülkeyi yönetmeye hazırdır. Ülkemizdeki olumsuz iklimin, olumluya dönmesi için aziz milletimizin yüzünü, güneşe döneceğine inanıyorum. İYİ’lerin ve İYİ’liklerin kazanması için, aziz milletimizin İYİ Parti’yi, destekleyeceğine yürekten inanıyor, bütün ülkemizi kucaklayan teşkilatım adına, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyorum. Yolumuz açık olsun. Sağ olun, var olun. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum Kağıthane İYİ olacak” dedi.

Kazanan Kağıthane Oldu

2.Kez Başkan seçilen İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Suat SALTER yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm Kağıthanelilere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir seçim geçti. Beklediğimiz bir sonuçtu. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin eline koluna sağlık. Bize yardımcı olan bizimle çalışan bütün arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Kazanan Meral AKŞENER’in önderliğinde İYİ Parti oldu, Kağıthane oldu” dedi.

İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresi  çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Başkan Suat SALTER, Anıl ULUÇ, Burak ALBAYRAK, Mete GÜLŞEN, Hasan ŞİMŞEK, Serpin ONUR, Nurhayat ÜN, Veliye ELMAS, Önder ŞARBUDAK, Necmettin DEMİRER, Kadir ŞEN, Mehmet KESİM, Burhan BALTA, Latif ÇITAK, Kadri ATAKLI, Nebi KARAKAYA, Onur SARICAN, Sema SARICAN, Buğra GÜRLER, Süleyman ÖZKAN, Şifa YILMAZ, Osman KUKKU, Cem SANCAK, Sefa ECE, Yasin AÇIK, Uğur BECERİKLİ, Semra UNCU KURU, Gültekin GÜRGEN, Zeynep ŞARBUDAK, Gönül AŞKIN, Ahmet ERCAN ve Mehmet Ali SAROĞLU

Asil İl Delege Adayları: Suat SALTER, Ahmet KÜNDEM, Buğra GÜRLER, Çetin AYGÜN, Osman KUKKU, Hasan ŞİMŞEK, Ercan Erdoğan, Şerafettin TERKEŞ, Ufuk KELOĞLU, Serpil ONUR, Vedat KOCAER, Habib SUİÇMEZ, Güler ASLAN, Rezzan KARDEŞLER, Nesip SAĞIR, İhsan ZOMB ve Emrah YETİŞ.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2103 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.