logo

KADAD, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

KADAD, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

İşadamı ve Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği (KADAD) Genel Başkanı Yılmaz ONUK ve gazeteci-yazar ve genel sekreter Ayetullah COŞKUN, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kağıthane ve yeni anayasa çalışmaları hakkında istişarede bulundu.

KADAD Başkanı Yılmaz ONUK, “Ülkemizin çıkarları, milletimizin refahı ve dürüst siyaset söz konusu olduğunda daima doğru olanın yanında yer almayı her zaman görev bildik. Fikir ve düşünce ayırt etmeden memleket meseleleri ve yeni anayasa için STK’larında aktif rol oynaması gerekir” dedi.

ONUK, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi yürürlükteki 1982 Anayasası, o günden bugüne kadar anayasada 19 defada 184 değişiklik yapılmasına rağmen, vesayetin derinlere nüfuz etmiş iz ve kalıntıları bir türlü silinememiştir. Mevcut Anayasa, fikir, düşünce ve esaslar bakımından özlenen ve olması gereken demokratik nitelikleri taşımamaktadır. Bu nedenle, konu henüz gündemdeyken, tartışmalarla çok zaman kaybetmeden yeni anayasa üzerinde yoğunlaşılmalı, tüm siyasi partilerle istişare edilerek biran evvel harekete geçilmelidir. Olağan dışı şartların etkisiyle şekillenmiş mevcut 1982 anayasanın statükocu vasfı son bulmalıdır” dedi.

Genel sekreter Ayetullah COŞKUN’da yakın zamanda AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı seçilen Serkan CANTÜRK’ü tebrik ederek, Kağıthane halkına değerli hizmetler vereceğinden hiç şüphem yok” dedi.

CANTÜRK, KADAD Genel Başkanı Yılmaz ONUK’a ve Genel Sekreter Ayetullah COŞKUN’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek yeni anayasanın çıkması için vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
360 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.