logo

KADAD Başkan Yardımcısı Secaettin DEMLİ ADFED Genel Başkan Yardımcısı Oldu

KADAD Başkan Yardımcısı Secaettin DEMLİ ADFED Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Kağıthane’nin sevilen işadamlarından, Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği (KADAD) Başkan Yardımcısı Secaettin DEMLİ, Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Genel Başkanı Vedat ERYETİŞ ve yönetim kurulu kararı gereği Secaettin DEMLİ, ADFED İş Dünyası ve STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Başkan ERYETİŞ, “Yeni görevinde Secaettin DEMLİ’ye başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın” dedi.

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Genel Başkan Yardımcısı Secaettin DEMLİ ise “Beni bu göreve layık gören Demokratlar Konfederasyonu (DEMİRKIRAT) Genel Başkanı Sayın Fatih KAVALOĞLU’na, Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Genel Başkanı Sayın Vedat ERYETİŞ’e ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi arz ediyorum. Görevimi layıkıyla yapıp ADFED’i daha iyi yerlere getirmek için gayret göstereceğim” dedi.

Secaettin DEMLİ Kimdir?

1974 Erzurum Aşkaleli doğumlu. İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Mahallesinde ikamet etmektedir. Eğitim hayatını Kağıthane’de tamamladı. Askerliğini Ankara Merkez Komutanlığında yaptı. Ankara Başbakanlık Özelleştirme idaresine bağlı bir kurumda 18 yıl çalışıp 2013 yılında emekli oldu. 2013 yılında Kağıthane Yahya Kemal Mahallesine geri dönüp Selda Mobilya İnşaat ve Otomotiv Şirketini kurdu. Ülkü ocakları ve MHP Teşkilatlarında görev aldı. Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği Kurucu Başkan Yardımcısı ve Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısıdır. Kağıthane Erzurumlular Derneği üyesidir. Hasbahçe Gazetesi Haber Müdürüdür. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 kız çocuğu babadır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
350 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.