logo

KADAD Başkanı Yılmaz ONUK’tan Beyin Cerrahı Umut YAKA’ya Ziyaret

KADAD Başkanı Yılmaz ONUK’tan Beyin Cerrahı Umut YAKA’ya Ziyaret

Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği Başkanı Yılmaz ONUK, geçirmiş olduğu operasyonları yüksek başarı ile yapan Türkiye ve Avrupa’nın sayılı profesörlerinden Beyin Cerrahı Prof. Dr. Umut YAKA’yı muayenehanesinde ziyaret etti.

ONUK, Amerika dahil tüm Avrupa’da verdiği seanslarla Türkiye’de öncü olan Beyin Cerrahı Prof. Dr. Umut YAKA’ya kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı, geçirmiş olduğu operasyonlarda yüksek başarı gösterdiği için, Türkiye’de ve Avrupa’da yaptığı hizmetlerde dolayı kendisine teşekkür etti. ONUK, “tüm dostlara hocamızı tavsiye ederim” dedi.

Prof. Dr. Umut YAKA kimdir?

1977 yılında Muğla doğdu. İlköğrenimini Isparta’da tamamlayıp, 1994 yılında İstanbul Pertevniyal Lisesinden mezun oldu. İstanbul Tıp Fakültesi’ni 2000 yılında bitirdikten sonra, Nöroşirürji eğitimi ve uygulamalarının dünya tıbbı ile eşdeğer yürütüldüğü ve bünyesinde değerli hocaları barındıran İstanbul Tıp Fakültesi Nöröşirürji Kliniği’nde nöroşirürji eğitimini 2009 yılında tamamladı.

2009 – 2011 tarihleri arasında mecburi hizmet görevini yapmak üzere görevlendirildiği Mardin Nusaybin Devlet Hastanesinde Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanlığı ve başhekimlik görevini birlikte yürüttü. Beyin ve omurilik tümörleri, beyin kanamaları, dejeneratif bel ve boyun hastalıkları (bel ve boyun fıtıkları, bel kayması), spastisite, spina bifida, hidrosefali , periferik sinir hastalıkları olmak üzere beyin cerrahisinin bütün dallarında sahip olduğu bilgi ve beceriyi hastalarının tedavisinde kullanmaktadır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
754 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.