logo

KADAD TOPLUMUN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

KADAD TOPLUMUN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kağıthane’nin saygın iş adamlarından ve Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği (KADAD) kurucu başkanı ve Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Erzincan İl Başkanlığını üstlenen Yılmaz ONUK,  “ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan ve pandemi sürecinden biran evvel kurtulmasını temenni ediyorum, ayrışmış bir toplumun biran evvel bir araya gelmesini, ülkemizin ekonomik refah düzeyine ulaşmasını, adalet anlayışının tekrar sağlam temeller üzerine oturtulmasını gerektiğini savunuyoruz. Biz demokrasinin bütün genel ve yerel siyasette işlediği bir dönem olmasından yanayız” dedi.

Yılmaz ONUK, bize siyasi partilerden partilerine katılım ve destek teklifleri geliyor diyerek “dernek olarak hiç bir siyasi partiyle olamayız, derneğimizin yönetim kurulundan ve üyelerimizden başka siyasi partilerde görev alan elbette arkadaşlarımız var.

Biz, demokrasiden, haktan ve adaletten yanayız. Hangi arkadaşımız hangi siyasi partide görev almak isterse alabilir” dedi.

ONUK, “yeni kurulan partilere de diğerlerine ne kadar yakınsak onlara da aynı yakınlığımız olacaktır. Önceki dönem Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ hemşerimdi kendisi başkanken STK olarak bilgi ve birikimimizle desteği verdik. Siyasetteki yeni düşüncelerini de biliyoruz hemşerimizi bu konu da desteklerken.

Türkiye Değişim Partisi Ülkemize Hayırlı Olsun

Yeni kurulan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı hemşerim Mustafa SARIGÜL’e ve ekibine de başarılar diliyorum. Kendisine de STK olarak bilgi ve birikimimizle destek oluruz” dedi.

Benim ve arkadaşlarımın tek derdi ülke sevdasıdır. Bayrak aşkı, vatan aşkı bize siyasette değil, STK’da hizmet etmenin daha doğru olduğuna inanıyoruz. Tecrübelerimizi siyasi partilerle ancak istişare ederek paylaşır anlatırız” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

789 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.