logo

Kağıthane 8.Çim Sahasına Kavuştu

Kağıthane 8.Çim Sahasına Kavuştu

Kağıthane 8.Çim Sahasına Kavuştu

8.çim saha

Kağıthane Belediyesi ilçenin 8’inci çim sahası olan Mehmet Akif Ersoy Çim Sahası’nı hizmete açtı.

Kağıthanelilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, ”Kağıthane Belediyesi’nin yaptığı bütün çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Özellikle gençlere yapılan yatırımlar bizler için ayrı bir keyif, ayrı bir heyecan duyuyoruz. Tüm gençlerimiz adına Başkanımız Fazlı Kılıç’a çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve onların adına yapılan yatırımlar geleceğimize yönelik umutlarımızı daha da yeşertiyor. Hemen başucumuzdaki olumsuzluklardan gençlerimizi korumanın en güzel yolu bu sahalar. Gençlerimiz buralarda enerjilerini sarf edecekler.  Geleceğimizin emanet edileceği insanlar olarak, geleceğin büyükleri  olarak sporla iç içe olacaklar. Bu nedenle Kağıthane Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

8 çim saha açılışı çi saha 8

İlçe yatırımlarını anlatan Başkan Kılıç, “Mehmet Akif Mahallesi’nde 2004 yılından bugüne çok önemli ve güzel çalışmalar yapıldı. Mahallemizin hemen girişinden sağ tarafa doğru yeni bir yol yaptık ve Eti Bank Caddesi’ni rahatlatan bir çalışma oldu. Eti Bank Caddesi’nin kaldırımlarını genişlettik. Örnektepe Caddesi’ni faal hale getirdik.

İstanbul’un en prestijli çalışmalarından biri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmet veriyor. Dolmabahçe tüneli hemen mahallemizin altından çıkmakta. Taksimden araçları ile gelenler artık 5 dakikada mahallemize ulaşıyor. Yine İstanbul’un en önemli mesire alanların biri olan Hasbahçe – Sadabad Mesire alanı mahallemizde hizmet veriyor” diyerek Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yatırımlarını hakkında bilgi verdi.

çim saha kurdele açılışı

Açılış töreninde çocuklar için sahaya bırakılan yüzlerce futbol topu eğlenceli görüntülere sahne olurken, açılış kurdelesi Başkan Kılıç ve törene katılan davetliler ile birlikte kesildi.

Kağıthane’nin 8’inci çim sahası olarak hizmete açılan Mehmet Akif Ersoy suni çim sahası 90 metre uzunluğunda ve 60 metre genişliğinde yüksek aydınlatma sistemine sahip.

Etiketler: » » » » » » »
4797 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.