logo

01 Şubat 2014

Kağıthane 8. Çim Sahasına Kavuşuyor

Kağıthane 8. Çim Sahasına Kavuşuyor

Kağıthane 8. Çim Sahasına Kavuşuyor

8.çim saha

Geçtiğimiz aylarda Kağıthane Belediyesi, 8. çim sahasının temelini törenle attı. Amatör spora her zaman destek verdiğini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “7 tane çim sahamız oldu. 8. hayırlı olur inşallah” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleşen çim saha temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan’ın yanı sıra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleri katıldı.

8.saha

Törende konuşan Başkan Kılıç, “Amatör spor gençlerimiz için son derece önemlidir. 1960’dan beri Kağıthane’de yaşıyoruz. Birlikte top oynadığımız çok değerli arkadaşlarımız var. Biz hep çamur sahada, toprak sahada kışın yağmurda top oynadık. Çamur sahada kışın top oynarken top ıslanır ve çamurlaşırdı. Topa kafa attığın zaman betona çarpmış gibi olurdun. Şimdi 7 tane çim sahamız oldu. Bu 8’incisi, inşallah hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

çim saha temel atma fazlı kılıç çim saha

Konuşmanın ardından kulüp yöneticileri tarafından Başkan Kılıç’a 24 numaralı, Kaymakam Varıcıer’e ise 10 numaralı Örnektepespor’un forması hediye edildi. Ardından Fazlı Kılıç ve A.Akın Varıcıer, butona basarak çim sahanın temelini attı.

Etiketler: » »
1983 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.