logo

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Sona Erdi

KAGD Ortaokullar Turnuvası Muhteşem Bir Finalle Son Buldu.

Kağıthane Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu, 11 takımın katıldığı kıyasıya mücadeleyle geçen bir futbol turnuvası düzenledi.

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Seyrantepe-Futbol Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Seyrantepe

Kağıthane’nin 11 mahallesinden ortaokul öğrencilerinden oluşturulan takımlar eleme usulüyle mücadele ettiler. Bu elemeler neticesinde Şampiyonluğu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ortaokullar takımı elde ederken; ikinciliği Talatpaşa Mahallesi ortaokullar, üçüncülüğü ise Şirintepe Mahallesi ortaokullar futbol takımı kazandı.

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Cihan Koçyiğit

Şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ortaokullar takımı birincilik kupasını AGD Kağıthane İlçe Başkanı Cihan Koçyiğit’ten aldı.

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Madalya

Ülkemizin Geleceğinin Teminatı Olan Gençler Bizim Umudumuzdur.

Ortaokul öğrencilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen turnuvayla ilgili duygularını paylaşan AGD Kağıthane İlçe Başkanı Cihan Koçyiğit; “Gençler bizim umudumuz ve ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bir milletin asıl gücü imanlı, ahlaklı ve şuurlu geçleridir. Biz KAGD olarak Ortaokullar Komisyonumuzla ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Birbirinden kaliteli kardeşlerimizin oluşturduğu ortaokullar komisyonumuz; Kağıthane ilçemizde bulunan ortaokullarımızda milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve bayrağını seven, kalbi imanla dolu, bedeni çevik ve atik geçlerimize; ahlak ve maneviyat başta olmak üzere, okul dersleri, etütler, sosyal ve kültürel etkinlikler, hadis buluşmaları, kitap okuma gurupları ve sportif etkinlikler ile; derslerinde başarılı, sosyal hayatta özgüveni olan, anne – babasına saygılı ve itaatkâr, Müslümanlarının dertleriyle derlenen, ekmeğini paylaşmayı seven, ardına bakmadan vatanı ve davası için ben varım diyen bir gençlik yetiştirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz“ dedi.

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası

Turnuvaya; Seyrantepe, Sanayi, Yeşilce, Çeliktepe, Gültepe, Yahya Kemal, Hamidiye, Gürsel, Talatpaşa ve Mehmet Akif Mahallelerin de okuyan 110 ortaokul öğrencisi katıldı.

Kağıthane AGD Ortaokullar Futbol Turnuvası Madalya verildi

İkinci ve üçüncü takımların oyuncuları kupa ve madalyalarını, KAGD Ortaokullar Komisyonu İlçe divanında aldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1569 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.