logo

Kağıthane AGD’den YAZ-ET Kapanış Programı

Kağıthane AGD’den YAZ-ET Kapanış Programı

Kağıthane AGD’den YAZ-ET Kapanış Programı

Kağıthane Anadolu Gençlik Derneği, öğrencilere yönelik 13 mahallede gerçekleştirdiği Yaz Etkinlerini, 21 Temmuz 2017 Cuma akşamı (bugün) Saat:19.30’da Kağıthane Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda muhteşem bir kapanış programıyla taçlandıracak.

Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi göstereceği programda Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ezgiler, skeçler, şiirler ve mehteran ekibiyle yapılacak gösterilerle davetlilere doyumsuz bir gece yaşatılacak.

Bürolarda ve Camilerde eğitim alan öğrencilere yönelik, ödüllü bilgi yarışması, Ezan ve Kur’an okuma, Hadis ve kısa film yarışmalarının ödüllerinin takdim edileceği geceye öğrencilerin canlı sahne performansları damga vuracak.

Yaz ayında yoğunlaştırılmış program ile Kuran-ı Kerim, İslami ilimler, sosyal ve sportif etkinlikler ve eğitici-öğretici yarışmalar yaparak öğrencilerin milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil olmaları yolunda ciddi bir çalışma gerçekleştirildi.

Bu hayırlı çalışmaları 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde de gençlerin elinden tutup ilçenin tüm mahallelerinde gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Kağıthane AGD, kapılarını sonuna kadar ortaokul, lise ve İHL öğrencilerine açmaya devam etmektedir.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1660 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.