logo

Saadet Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin: Kağıthane Artık Milli Görüş Belediyeciliğini İstiyor!

Saadet Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin: Kağıthane Artık Milli Görüş Belediyeciliğini İstiyor!

Saadet Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin: Kağıthane Artık Milli Görüş Belediyeciliğini İstiyor!

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar olurken Kağıthane Belediye Başkan Adayı ise Zeynel Keskin oldu.

Kağıthane Belediye Başkanlığı Adaylığı hakkında görüş aldığımız ve “Dürüst Olmak Gerekirse” diyerek yola çıkan Zeynel Keskin, “Saadet Partisinden Kağıthane Belediye Başkan adayıyım. Hiçbir parti ile ittifakımız yok. Tek başımıza seçimlere giriyoruz. Rabbim utandırmasın. Tüm Kağıthanelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Saadet Partililer Hayata Ahlak Penceresinden Bakar

Saadet Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, “SP’nin bu seçimdeki kampanyası “dürüst olmak gerekirse” metodumuz dürüst başkan dürüst yönetimdir. Temel mesajımız; ayrıştırıcı değil birleştirici, tartışmacı değil huzurdan barıştan ve kardeşlikten yanadır. Saadet Partililer adalete, dürüstlüğü, samimiyeti benimsemiştir. Saadet Partililer milli ve manevi değerleri istismar ya da suistimal edilmesine müsamaha göstermezler. Saadet Partililer hayata ahlak penceresinden bakar, kin tutmadan, rövanş beklemeden, intikam gütmeden adaleti savunur. SP Partililer geleneğe, göreneğe ve adabı muaşerete değer verirler. Saadet Partililer kendi menfaatlerini öncelemez her durumda haklı söylerler. Saadet Partililer adaleti satmamaya titizlik gösterirler. Dürüstlük, belirleyici anlayışımız ve prensiplerimizdir” dedi.

Kağıthane Artık Milli Görüş Belediyeciliğini İstiyor

Keskin, “1991 yıllında Kağıthane’yi aldığımızda Milli Görüş Belediyeciliği ile ilçemizi yaşanabilir hale getirdik. Burada yaptığımız hizmetler halk tarafından beğenildi. İstanbul genelinde belediyeler de grev vardı her taraf çöp yığın halindeydi fakat Kağıthane’deki Milli Görüşçüler olarak çöpleri kendi arabalarımızla toplayıp, Kağıthane’yi yaşanabilir hale getirdik, bunun akabinde de 1992 yılında İstanbul’un 4 ilçesinde yapılan ara seçimlerinde de halk Milli Görüşçü Belediye başkan Adaylarını tercih etti ve herkesin hayal dediği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldık. Adaylığımız açıklandığı günden beri gece gündüz demeden tüm teşkilat mensuplarımızla sahada çalışıyoruz. Kağıthane halkı artık Milli Görüş Belediyeciliğini istiyor. Bizler inanıyoruz, çalışıyoruz ve başaracağız” dedi.

Zeynel Keskin Kimdir?

1959 yılında Sivas’ın Hafik İlçesi Günyamaç Köyünde doğdu. Milli Türk Talebe Birliği ve Milli Gençlik Vakfı’nda çeşitli görevlerde bulundu. 25 yıl amatör kulüplerde futbol oynadı ve kulüp başkanlığı yaptı. Sivasspor’da 2 yıl yöneticilik yaptı. Sivil Toplum Kuruluşlarında, Sivaslılar Vakfı’nda 5 yıl Başkan yardımcılığı ve dernek başkanlığı görevlerinde bulundu. 1993 yılında  Refah Partisi yönetim kurulu üyesi oldu. Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde üst düzey yöneticilik yaptı. 1999-2004 yıllarında İstanbul İl Genel Meclis üyesi seçildi ve Spor Komisyon Başkanlığı görevinde bulundu. 2007 ve 2015 yılında Saadet Partisinden 2.Bölge Milletvekili adayı oldu. 2009 yılında SP Kağıthane İlçe Başkanlığına seçilip 4 yıl görev yaptı. 56 yıldır Kağıthane Ortabayır Mahallesinde oturmaktadır. 42 yıldır otomotiv sektöründe Kağıthane bölgesinde esnaflık yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Necdet Gökçınar kimdir?

1952 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Kırşehirlidir. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1973’te İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Elektronik Fakültesi’nden mezun oldu.

1992 yılında Refah Partisi İstanbul il yönetiminde görev aldı. 1992-1996 yılları arasında Refah Partisi il yönetim kurulu üyeliği yaptı. 1996-2006 yılları arasında Refah, Fazilet ve Saadet Partileri İstanbul il teşkilatında Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2018 yılından itibaren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Başdanışmanı olarak çalışmalarına devam etti. İyi seviyede İngilizce bilmektedir. Türkiye ve dünya ekonomisi, sanayi, teknoloji ve kalkınma modelleri, siyasi ve dini tarih alanlarında çalışmaları bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
3610 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.