logo

Kağıthane Belediyesi Geleneksel Sünnet Kayıtları Başladı

Kağıthane Belediyesi Geleneksel Sünnet Kayıtları Başladı

Kağıthane Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve ilçede ikamet eden, dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen sünnet kayıtları başladı. Kayıtlar 10 Haziran’da Cuma gününe kadar devam edecek.

Kağıthane Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Kayıt yaptırmak isteyen aileler belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne gelerek başvuruda bulunabilecekler.

Kayıt yaptıran çocukların sünnet kıyafetleri; giydiği pelerin, gömlek, pantolon, kuşak, yelek, papyon, asa, şapka ve ayakkabıdan oluşan sünnet kıyafetleri Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır. Sünnet olacak çocukların önce muayene ve tahlilleri yapılacak. Ardından sağlık açısından uygun görülen çocukların sünneti anlaşmalı hastanede Belediyenin kontrolünde gerçekleştirilecektir. Çocuklar daha sonrasında düzenlenecek şölende de hep birlikte gönüllerince eğlenecekler. Her bir çocuğa günün anısına çeşitli hediyeler de verilecek.

Sünnet kayıtlarına başvurmak isteyen ilçe sakinlerinin sünnet olacak çocuğun ve velisinin kimlik fotokopisi ile Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurmaları yeterli.

Müracaat: Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 10 Haziran 2022 Cuma
 
Telefon: 0212 321 40 40 

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

698 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.