logo

Kağıthane Belediyesi Hizmet Kalitesinde de Öncü!

Kağıthane Belediyesi Hizmet Kalitesinde de Öncü!

Kalite, Lezzet ve Güleryüzün Adresi

KAĞITHANE SOSYAL TESİSLERİ

Kalite Lezzet ve Güleryüzün Adresi Kagithane Sosyal Tesisleri

Kaliteyi ve lezzeti Kağıthane Belediyesi güvencesi altında sunan Sosyal Tesisler; Beyaz Kafeterya Sosyal Tesisleri, Nurtepe Sosyal Tesisleri,  Hamidiye Sosyal Tesisleri ve Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri zengin menü seçenekleri, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti kadar uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor…

Hayati Yeşilyurt-Ayetullah Coşkun Röportaj

Kağıthane İşletme Müdürü Hayati Yeşilyurt ile Sosyal Tesisleri ve Hizmetlerini konuştuk…

Hasbahçe Gazetesi olarak Ayetullah Bey siz Kağıthane’miz de hizmet veren güzel şeyler yapan noktaları çok iyi takip edip belirliyorsunuz. Bizlerle de bu anlamda bir röportaj yapmak için geldiniz teşekkür ederim.

Kağıthane İşletme Müdürü Hayati Yeşilyurt

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Aslen Gümüşhaneliyim. 1970 yılından beri Kağıthane’de yaşıyorum. Uzun zamandır da siyasi çalışmalarda bulundum. Şuanda da işletme müdürlüğü yapıyorum. Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans bitirdim. Belediye Başkanımızın talimatıyla yaklaşık 4 yıldır işletme müdürlüğünün kuruluşunu yaparak şuan ki fonksiyonel durumda halkımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

İşletme Müdürlüğümüzün hizmetleri nelerdir?

Hizmetler açısından yelpazemiz geniş. Bu yelpaze içinde halkımızın direk hizmet aldığı noktalarımız var. Hem gıda alanında tesislerimiz var hem de halkımızın ve toplumumuzun kullandığı araçlarını kullanabileceği kapalı otoparklarımız var. Yaz dönemlerinde insanlarımızın mesire alanlarında bazı temel ihtiyaçlarını karşılayacak büfelerimiz var. Bunların hepsi ile iştigal halindeyiz. 1 tane de düğün salonumuz var; toplantı ve düğün salonu şeklinde halkımıza hizmet veriyoruz. 1 Restourant ve 4 tane de Kafeterya olmak üzere gıda sektörü alanında hizmet vermekteyiz.
kır kahvesi sosyal tesisi hamidiye-sosyal-tesis

nurtepe sosyal tesisleri beyaz-kafe

Sosyal Tesislerimizden ve özelliklerinden bahseder misiniz?

Her bir tesisimizin kendine has özelliği var. Beyaz Kafeterya, farklı bir alanda farklı bir makyajlı ve görseli farklı bir mekândır. Vatandaşın direk görebileceği bir mutfağa sahiptir. Bura da her şey vatandaşın gözünün önünde pişiriliyor, icra ediliyor ve sunuluyor. Hamidiye Tesisimiz, mekânsal olarak havadar bir yerdir. Kağıthane’nin adeta kuşbakışı izlenebildiği, manzaralı, yaz dönemlerinde havası püfür püfür esen çok güzel bir mekandır. Kırkahvesi Tesisimiz, Hasbahçe Mesire alanı içerisindedir. Özellikle yaz döneminde insanlarımızın çok yoğun şekilde kullandığı bir mekândır. Nurtepe Tesisimiz, ilk göz ağrımızdır. Özel işletmede idi biz sonradan devraldık. Her şeyi ile sil baştan yeniden dizayn ettik. Zamana ve arz-talep durumuna göre de şeklini potansiyelini ona göre düzenledik ve arttırdık. İnsanlarımızın çok rahatlıkla tercih ettiği, ailesini ve misafirlerini getirebildiği bir mekândır. Buranın Restourant kültürü, yemekleri diğer kafeteryalarımızdan biraz daha farklılık arz ediyor. Aynı zaman da tesisimizin alt katında da toplantı ve düğün salonu olarak kullandığımız 350 kişi oturmalı kapasiteli bir mekânımız var. Burayı özel günler, toplantılar, düğün ve nişanlar için kiraya veriyoruz. Sosyal tesislerimizi çok insanımız tercih ediyor, kullanıyor ve vaktini geçiriyor. Sosyal Tesislerimiz, fiyat açısından, temizlik açısından vatandaşın güvenle gelebildiği, girebildiği, ürünlerimizi tercih edebildiği ve tüketebildiği mekânlardır. Bu tesislerimizden 2015 yılında, 482.000 vatandaşımız hizmet almıştır.

Sadabad Kafe Kağıthane Kağıthane Belediyesi Kafe

Başka ne gibi projeleriniz var?

Projelerimizden Çağlayan Kule’yi hazırlıyoruz. Ora da seyir kısmında Kafeterya gibi bir uygulamamız olacak. 50 kişilik oturma alanı olacak. Kulenin döner kısmı var 1 saatte 360 derece dönebiliyor. Şuan da alt filizibite çalışmaları devam ediyor. Teknik olarak ve donanım olarak bazı eksiklerimiz var onları tamamlamaya çalışıyoruz. 2016 yılı İlk yarısına kadar burayı yetiştirmeye çalışıyoruz.

Hayati Yeşilyurt Röportaj

Kağıthane’de kaç tane otoparkımız var?

Kağıthane’de şuan 6 tane kapalı otopark 1 tane de açık otoparkımız var. Kapalı otoparklarımız Talatpaşa Mahallesi, M.Akif Ersoy Mahallesi, Merkez Mahallesi, Çeliktepe Mahallesi, Ortabayır ve Telsizler Mahallesinde olmak üzere 6 tanedir. Açık otoparkımız da Kağıthane Merkez’dedir. Kapalı otoparklarda abone sistemli çalışıyoruz. 3 tip aboneliğimiz var; gün boyu abonelik, gece aboneliği ve aylık aboneliktir. Şuan otoparklarımıza yoğun talep olduğu için doludur. Müracaat edip sıra alıp bekleyenlerimiz var. Müracaatlar otoparkın bulunduğu yere yapılmaktadır. Abonelikler boşandığı zaman onun yerine sırada kim varsa onu almaktayız. Otoparklarımız güvenli olup kamera sistemi ve plaka okuma sistemi vardır. Fiyatlarımız da cüzi rakamlardadır ve 1 saat otopark ücretsizdir.

Yeni otopark çalışmalarınız var mıdır?

Sanayi mahallesinde çok katlı bir Sultan Selim Hizmet Binası var. Seyrantepe’de yapılan bir yerimiz var. Çağlayan Kule’de kapalı otoparkımız var. Bunları yakın zamanda hizmete sunacağız.

Kağıthane Belediyesi ISO 22000

Gıda Güvenliği konusunda neler yapıyorsunuz, her hangi bir sertifikanız var mı?

Gıda sektörü ve hizmet sektörü bizde ikisi bir arada yürüyor. İkisi de hassas ve ikisi de insanla ilgili. İnsan sağlığı da bizim için çok önemli. Dünya görüşü ve inanç görüşü açısından da bu böyledir. Biz hem ürünlerimizin tedariki noktasında hem imalatı noktasın da çok dikkat ettiğimiz konular var. Öncelikle gıda mühendisi istihdam etmiş bulunmaktayız. Tüm ürünlerimizi bu gıda mühendisi arkadaşımız kontrol etmektedir. İmalat safhasında olsun veya mal kabulü safhasında olsun. Ona göre tercih edip alıyoruz. Bununla birlikte Gıda güvenliği ile ilgili yönetim sistemi vardır. 22000 diye ifade edilen. Bu sertifikasyon sistemini biz icra ediyoruz. Şartları ve uygulamaları ağırdır. 22000 sertifikası için bizden istenenleri her alanda, imalatta, üretim de, depolama da dikkat edilmesi gereken yerler de uyguluyoruz. 3.yıldır bunu gerçekleştiriyoruz. Bu sertifikaları özel akreditasyon kuruluşları gerekli kontrolleri yaparak bize bunu veriyor. ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ Sağlıklı ve güvenli gıdaların üretimi ve temini, sağlıklı beslenmenin en temel ve vazgeçilmez unsurudur. Tüm Tesislerimizde ISO 22000 Bayrakları asılıdır. Kontrollerde ve denetimlerde belli bir puanın altında kalırsak o zaman sertifika, 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi tarafından iptal ediliyor. Ayrıca bizim aylık denetimlerimiz var. Her bir tesisimizi kontrol edip hataları varsa düzeltiyoruz. Bunun dışında gizli müşteri sistemimiz var onu şahsen ben de tanımam personel de tanımaz. Bu müşteri her bir tesisimize gider orda kendine göre kontrollerini yapar. Sonuçlarını raporlarını bize iletir. Biz de nerde ne var öğrenip hemen onu düzeltme yollarına gideriz.

Kağıthane Sosyal Tesisleri Yemekler Kağıthane Sosyal Tesisleri Yemek

Kağıthane Sosyal Tesisleri Yemek Çeşitleri

 

Son olarak okurlarımıza neler söylemek istersiniz?

Bu mekânlar halkın yerleridir. Halkın vermiş olduğu vergilerle yapılan mekânlardır. Biz istiyoruz ki halkımız buraları daha fazla kullansın daha fazla değerlendirsin. Ne kadar çok buraları kullanırlarsa bizde o kadar çok çalışır daha iyi hizmetler veririz. Halkımızı sosyal tesislerimize gelip buralardan hizmet almalarını bekliyoruz.

Hayati Yeşilyurt Hasbahçe Gazetesi Röportaj

Hasbahçe Gazetesi bizim yereldeki sesimiz. Gazeteniz ilçemizin içinde meydana gelen konulardan, halkımızın duyarlılık gösterdiği hususlardan, ön plana çıkardığı konulardan haberdar olmamızı sağlıyor. Her ay gazetenizi takip ediyorum. Toplumun beklentilerinin gerçekleşmesi yönünde mesajlar veriyor. Duyarlılığınızdan dolayı Hasbahçe Gazetesine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2272 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.