logo

Kağıthane Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Kağıthane Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Kağıthane Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

kağıthane yaz spor okulu

Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği futbol, basketbol, voleybol ve jimnastik kategorilerinde eğitim veren Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Haziran 2014–Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz spor okuluna 2001-2008 yılları arasında doğan çocuklara futbol, 1998-2008 tarihleri arasında doğan çocuklara basketbol ve voleybol, 2007-2009 yılları arasında doğan çocuklara da jimnastik eğitimi verilecek.

Yaz Spor Okulları’nda jimnastik ve futbol kategorisinde lise son sınıf ve üzeri gençlere spor akademilerine hazırlık eğitimi de verilecek. Her yıl yoğun katılımla gerçekleşen spor okullarının kayıtları ise 11 Haziran 2014 Çarşamba günü sona erecek.

yaz spor okulu

Okulların tatil olması ile öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmesi ve sporla iç içe yaşama alışkanlığı kazanması için hizmet veren Yaz Spor Okulları’nın her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir katılım olması bekleniyor.

Kurslara katılmak isteyen öğrencilerin 1 adet vesikalık fotoğraf ve sağlık raporu ile Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları yeterli.

Yaz Spor Okulları hakkında bilgi almak için: 0212 321 40 40

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
4715 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.