logo

Kağıthane Belediyesi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi’nin, Kağıthane’ye kazandırdığı en önemli spor alanlarından biri olan Yahya Kemal Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme havuzunun kayıtları 1 Eylül’de başlıyor.

Kağıthane Belediyesi’nin, Kağıthane’ye kazandırdığı en önemli spor alanlarından biri olan Yahya Kemal Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme havuzunun yeni dönem kayıtları başlıyor. Yapılan analizler sonucunda İstanbul’daki en hijyenik havuzlardan biri olma özelliğine sahip olan komplekse kayıt için belirlenen tarih ise; 1 Eylül oldu.

Kağıthane'de Yüzme Bilmeyen Kalmasın

10 binden fazla vatandaş faydalandı

Bugüne kadar toplamda 10 binin üzerinde kişiye hizmet veren havuzdan faydalanmak isteyen vatandaşlar kayıtlarını online olarak “www.kagithane.bel.tr”  adresinden yapabilecekler. Burada online kaydını tamamlayan vatandaşlar daha sonra belirlenen tarihte Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde bulunan Spor İşleri Müdürlüğü’ne gerekli evraklarını teslim ederek kaydını tamamlayacak.

Yahya Kemal Spor Kompleksi Yüzme Havuzu

Vatandaşların her yıl yoğun ilgi gösterdiği kayıtlar için herhangi bir ücret ödenmeyecek. Vatandaşlar kayıt oldukları tarihten itibaren belirlenen süre boyunca uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimden ücretsiz faydalanabilecek. Kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlardan ayrıca engelli vatandaşlarda faydalanabiliyor.

Yüzmek birçok önemli hastalığın tedavisi için öneriliyor

Birçok uzman tarafından önerilen yüzme sporu, yapılabilecek en iyi egzersizlerden biri olarak gösteriliyor. Yüzme, depresyon gibi çeşitli ruhsal rahatsızlıkların yanı sıra, kalp, solunum yolları ve sinir sistemi ile ilgili olan hastalıkların tedavisi içinde çok önemli bir yer tutuyor. Ayrıca yüzme, çocuklarda özgüven eksikliği, dikkat dağınıklığı ve çeşitli fobilerden kurtulma amaçlı olarak da uygulanan ve tavsiye edilen bir spor çeşidi olma özelliğine sahip.

Kağıthane Belediyesi Yüzme Havuzu

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
18408 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.