logo

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Düzenledi

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Düzenledi

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Düzenledi

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Düzenledi

Dünya Kuaförler Günü ve Ahilik Haftası nedeniyle Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası, bugün Kağıthane Hamidiye Sosyal Tesislerinde Kahvaltılı “Ustalara Vefa” Etkinliği düzenledi.

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı

Programa Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Nurettin İstanbullu, Kağıthane Bakkallar Odası Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, Muhtarlar, Emekli ve çalışan Kuaförler ve yerel basın katıldı.

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Dua

Kahvaltının ardından dua yapıldı. Program sunuculuğunu Barbaros Akkoyunlu yaptı. Akkoyunlu, “Vefa, sevgiyi, dostluğu, bağlılığı sürdüren bir duygudur. Bugün Ustalara Vefa programında; mesleğine temelden yetişen ve bugün yerlerine yeni ustalar bırakan gerçek sanatkârlarını, Kağıthane’nin emektar berber ve kuaförlerini anmak ve birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, “Ustalarımız meslek öğretirken aynı zamanda gençlerin topluma yararlı bireyler olmasına da hizmet ediyor. Ustalarımız bizim için ışık ve yol gösterici olmuştur. Mesleğine yıllarını adamış ustaları örnek alarak durmadan, dinlenmeden çalışan esnaf ve sanatkârlarımıza, siz ustalarımıza minnettarız. Onları hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermek ve ufakta olsa onların isimlerini ebedileştirmek adına plaketlerle onurlandırmak istedik. Sizler bu mesleği bu günlere büyük bir özveri ile taşırken, hepiniz aynı zamanda bu mesleği ileri taşıyacak gençleri yetiştirerek de bu mesleğe hizmet ettiniz. Son derece zor, emekli ve kutsal bir mesleği yıllarca icra etmeniz sayısız usta, çırak ve kalfa yetiştirmeleri ve bilgi birikimlerini bizlerle paylaşmış olduklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Hasan Göç

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, “Bu güzel pazar gününde sizin gibi güzel toplulukla, büyükleri unutmayan, yaptığı işi önemseyen sanatkar ruhlu insanlarla bir arada olmaktan huzurluyum ve mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, hayırlı sabahlar” dedi.

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Mevlüt Öztekin Plaket Verdi

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, “Belediye Başkanımı Fazlı Kılıç bey Ankara’da Kongre’de olduğu için katılamadı, selamlarını sizlere iletmek istiyorum. Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odasına böyle bir program düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoş geldiniz, hayırlı sabahlar, hayırlı günler diliyorum” dedi.

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Programı Plaket Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Plaket Takdimi

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Kaymakam Plaket Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Hüseyin Türkmen

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Ustalara Vefa Etkinliği

Kağıthane Berbeler ve Kuaförler Odası Hamidiye Mahallesi

Ahiliğin açık şartları kağıthane

Konuşmaların ardından Ustalara Vefa göstermek adına emekli ve çalışan toplam 55 kişiye plaket verildi. Plaketlerin ardından toplu fotoğraf çekilerek program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2450 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.