logo

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan MUTLU‘dan Bayramı Mesajı

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan MUTLU‘dan Bayramı Mesajı

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan MUTLU, Kurban Bayramı dolayısıyla Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Kağıthanelilerin ve tüm berber ve kuaförlerin Kurban Bayramını kutladı…

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan MUTLU, “Bir kurban bayramını daha idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yakın çevremizde ve dünyanın pek çok yerinde aç insanlar kurban bayramını beklemektedir. Hayır tarlası önümüzde bizi bekliyor, biçelim biçe bildiğimiz kadar. Dünyayı ahiretin tarlası haline getirmek bizim elimizde. “Dünyada verdikleriniz sizin, vermedikleriniz size ait değildir” diyen bir peygamberin ümmetiyiz” dedi.

Kurban Bayramı’nın kontrollü sosyal hayat sürecine uygun olarak geçirin

Mutlu, “Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve Kağıthanemize, Berber ve Kuaförlerimize; huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu önerileri çerçevesinde temizlik, maske ve mesafe tedbirlerine en üst düzeyde riayet edilerek, sevdiklerinizle gönülden güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Kurban Bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
751 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.