logo

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Ömer OSMANOĞLU 4.Kez Başkan Seçildi

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Ömer OSMANOĞLU 4.Kez Başkan Seçildi

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kurul Toplantısı, 29 Ocak Cumartesi günü Saat: 09.00-17.00 arası Yahya Kemal Spor Kompleksinde gerçekleştirildi. Üç aday ile sandığa gidilen seçimde, oy çokluğu ile tekrar başkan seçilen Ömer OSMANOĞLU güven tazeledi.

Kongreye, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Kağıthane Belediyesi Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane Yönetimi, MHP Kağıthane Yönetimi, Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür ATAK ve diğer parti yöneticileri, Kağıthane Muhtarları, STK Başkanları, esnaflar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığını İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz seçildi.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresine beyaz liste ile mevcut başkan Ömer Osmanoğlu, mavi liste ile Ekrem Şit ve sarı liste ile Necmi DURAK aday olarak katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra adayların konuşmalarına geçildi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 

Başkan Ömer Osmanoğlu Güven Tazeledi

Yoğun katılımın olduğu kongrede oylama Sabah 10:00’da başladı Saat:17.00’da sona erdi. Kongrede 1047 seçmen oy kullandı. Mevcut başkan Ömer Osmanoğlu 546 oy alırken diğer aday Ekrem Şit 299, Necmi Durak ise 191 oy aldı. 11 oy ise geçersiz sayıldı. Kongrenin en güzel yanı ise kavgasız, gürültüsüz ve olaysız bir şekilde demokratik bir ortamda geçmesiydi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz Kongre sonrası yaptığı konuşmada “Kağıthane’ye yakışır bir genel kurul oldu. Birlik beraberlik içerisinde güzel bir kongre yaptık. Demokrasinin en güzel örneğini verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımız, Ömer Osmanoğlu’nu seçmiştir, kutluyorum ve başarılar diliyorum. Aday olan arkadaşları da tebrik ediyorum. Sonuçta Kağıthane kazanmıştır. Allah hepinize hayırlı bol kazançlar versin. Sağlık sıhhat versin” dedi.

Esnaf varsa biz de varız

Yoğun katılımın olduğu kongrede 4. kez başkan seçilen, Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Divan Başkanlığı yapan İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz’a ve divan üyelerimize, bakanlık çalışanlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize yardımcı olan bizimle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Osmanoğlu, “Göreve geldiğimiz de “Esnaf varsa biz de varız” demiştik. Esnafımız da 4.defa “biz de varız” dedi. Esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bize güven tazelediler. Biz de güvenlerini yerde bırakmayacağız. İnşallah dersimize daha çok çalışacağız. Kağıthane’de daha güzel hizmetler yapacağız. Önümüzdeki dönem güzel projeler yapacağız inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Osmanoğlu, Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının faaliyetlerini anlatarak uzunca bir konuşma yaptı. Ömer Osmanoğlu’nun konuşması, salonda bulunanlar tarafından büyük bir alkış aldı.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Çetin Olgun ise “Olağan Kurul Toplantısına katılan katılmayan herkese teşekkür ediyoruz. Bizi seven dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir seçim geçti. Beklediğimiz bir sonuçtu. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin eline koluna sağlık” dedi.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kurul Toplantısı, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini 4. Kez kazanan Ömer Osmanoğlu ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
858 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.