logo

KAĞITHANE ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDEN BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ’NE DAVET

KAĞITHANE ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDEN BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ’NE DAVET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Büyük Filistin Mitingi” milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Mitinge; Dünyaca ünlü sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda etkin isimler yer alacak. Mitinge pek çok farklı ülkeden Devlet Adamları, Hükümet Temsilcileri, Siyasi Parti Liderleri de katılacak.

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Erzurumlular Derneği Başkanı Mehmet Yüksel KIZILOĞLU, “Çoluk, çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı, Müslüman ve Hristiyan demeden masumları hedef alarak katleden Zalim İsrail’e dur demek için, Filistin için, Gazze için, Kudüs için Atatürk Havalimanı’nda Saat:15.00’te gerçekleştirilecek olan Büyük Filistin Mitingi’ne Kağıthane’deki tüm hemşerilerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Kızıloğlu, “İsrail’in Filistin topraklarında sürdürdüğü işgalci saldırılara karşı Atatürk Havalimanı’nda buluşuyoruz. İsrail’in Filistin’deki işgal saldırılarına karşı Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor, zulme karşı sesimizi duyuruyoruz!” dedi.

Yer: Atatürk Havalimanı

Tarih: 28 Ekim Cumartesi

Saat: 15.00

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

340 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.