logo

Kağıthane Halk Eğitim Maske Üretimine Başladı

Kağıthane Halk Eğitim Maske Üretimine Başladı

Kağıthane Halk Eğitim Maske Üretimine Başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske satışının yasaklanmasının ardından yerel yönetimler maske üretimine başladı. Bunlardan Kağıthane Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve personelleri de gönüllü olarak maske üretimine başladı.

HAFTA BOYUNCA ÜRETİM DEVAM EDİYOR

Atölyedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Kağıthane Halk Eğitim Müdürü Hüseyin ÇÖMLEK, “Hafta boyunca üç atölyemizde maske dikildiğini belirterek şunları söyledi: “Öğretmenlerimiz ve personellerimiz gönüllü olarak atölyelerimizde maske dikiyor. Her gün sabah 09.00’da gelip akşam geç saatlere kadar üretim devam ediyor. Burada ayrıca önemli olan öğretmenlerimizin, personellerimizin hatta yeri geldiğinde biz idarecilerin gönüllü olarak çalışmalarıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte bizler de elimizden geldiği kadar devletimize destek olmaya çalışıyoruz. Üretime katkısı olan arkadaşlarımızın ellerine emeklerine sağlık her şey sağlık için diyor yola devam ediyoruz” dedi.

Çömlek, “3 farklı şubemizde ürettiğimiz maskelerden; 2000 adet maskeyi Kağıthane Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfı’na teslim ettik. Ayrıca Kağıthane’deki 81 okulumuza 50’şer adet maske dağıttık” dedi.

Zor zamanlarda belli olur adamlar

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci ise “Şube başkan vekilim Kadir Bolat ve Kağıthane İlçe Temsilcimiz Arif İnanç ile birlikte Kağıthane Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettik. Zor zamanlarda belli olur adamlar. Bunu, Covid-19 Korona günlerinin hikâyesi yazıldığında daha bir net göreceğiz güzel günlerde. Meslek Liselerinin yükünü almak ve “çorbada bizim de tuzumuz olmalı” diyerek; “maske üretimi için ben ne yapabilirim?” düşüncesiyle zihnini yoran bir Halk Eğitim Merkezi ve yönetimi gördük Kağıthane’de. Modül yazarak geleceğe dair vizyon ortaya koyan, bir bağışçı bulabilirsem maske üretiminde Meslek Liseleri ile yarışabilirim diyen bir Halk Eğitim Merkezi anlayışına ilaveten okul müdürleri ile irtibat kurarak maske hibe etmeyi düşünüyorum diyen bir diğergamlık vardı aynı zamanda. Kağıthane Halk Eğitim Merkezi yönetimini bu özverili gayretleri için tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1604 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.