logo

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi, Şampiyonlar Çıkarmaya Devam Ediyor

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi, Şampiyonlar Çıkarmaya Devam Ediyor

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi, Şampiyonlar Çıkarmaya Devam Ediyor

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi kursiyeri, Kağıthane Gültepeli Milli Sporcu Elif Delişmen, 25 Mart-01 Nisan tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen EUBC 22 Yaş Altı Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonasında altın madalya kazanarak, 48 Kg’da Avrupa Şampiyonu oldu.

Her alanda on binlerce öğrenciye eğitim ve istihdam sağlayan Kağıthane Halk Eğitim Merkezi, yüzlerce başarılarının yanına bir yenisini daha ekleyerek, boks dalında Avrupa Şampiyonu çıkardı.

Konu hakkında görüş aldığımız Milli Boksör Elif Delişmen, “Şampiyona öncesi yoğun antrenman çalışmamız oldu. 15 gün Kastamonu’da 15 gün de Trabzon’da kamp yaptık. Önce Türkiye Şampiyonu oldum. Daha sonra Romanya’da düzenlenen EUBC 22 Avrupa Bayanlar Şampiyonasına katıldım. İlk maçımda; Dünya 3.sü ve Avrupa 2.si olan İtalyan Boksörü 5-0 yendim. İkinci maçımda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Bulgar Boksörü 4-1 yendim. Üçüncü maçımda da Gürcü Boksörü 3-2 yenerek şampiyon oldum. Şampiyonaya 32 Ülke katıldı. Toplamda 3 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazanan Türkiye, takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu” dedi.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Hocası ve Elif Delişmen’in Antrenörü Yaşar Aydın, “Elif’ten böyle bir başarıyı kesinlikle bekliyordum. Çünkü Elif boksör doğmuş diyebilirim. O kalite, o disiplin ve o stratejileri yerinde yapabilecek bir kapasiteli bir sporcum. Vücut dili çok iyi olduğu için şükürler olsun şampiyona da gerekli her şeyi yaptı. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Özellikle bizlere maddi ve manevi büyük desteği olan Kağıthane Halk Eğitim Müdürümüz Hüseyin Çömlek Beye de teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek ise, “Yaşar Aydın hocamız yaklaşık 2,5 yıldır bizde usta öğretici kadrosunda boks hocası olarak görev yapıyor. Elif Delişmen kızımız da bizim 2,5 yıldır kursiyerimiz olarak, bizde ki eğitim faaliyetlerine katılıyor. Elif, başarı vadeden birisi. Dünya Boks Şampiyonu olacağına da inanıyorum. Kendisi de buna inanıyor. İnanmak zaten başarmanın büyük bir bölümü. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi ve kursiyeri Elif Delişmen’e bir çift boks eldiveni hediye etti.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthaneli Şampiyon Milli Sporcu Elif Delişmen’i tebrik ediyor, Mayıs ayında İtalya’da yapılacak olan Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonasında ve daha sonrasında Hindistan’da yapılacak olan Dünya Bayanlar Boks Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek Kağıthane’nin tanıtımına ve imajına katkı sağlayan Hüseyin Çömlek müdürümüze, Antrenör Yaşar Aydın Hoca’yı da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

2310 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.