logo

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi’nden İş İmkanı

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi’nden İş İmkanı

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi’nden İş İmkanı

KHEM İstanbul Şefler Akademesi projesi
Kağıthane Halk Eğitim Merkezi, İŞKUR ve SOFRA Compass Grup’un işbirliği ile yürütülen“İSTANBUL ŞEFLER AKADEMİSİ” projesinin yeni dönem kayıtları başladı. Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır. KHEM, İstanbul Şefler Akademesi projesi ile bir çok vatandaşımıza iş imkanı sağlamaktadır.

Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin ÇÖMLEK

Kağıthane Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Çömlek, “Halk Eğitimi Merkezimizce Kadın Şefler Akademisi-1 Projemizi başarı ile sonuçlandırarak, birçok kadınımızı da istihdam etmiş durumdayız. Ülkemizin istihdam sorununa bir nebzede olsun katkı sunmak bizim için büyük mutluluk oldu. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı içinde “İSTANBUL ŞEFLER AKADEMİSİ” Projesi ile katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Çömlek, “İSTANBUL ŞEFLER AKADEMİSİ” Projesi; İŞKUR, SOFRA Compass Grup ve Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile yürütülecektir. Bu projede; İstanbul ilinde ikamet eden, en az ilkokul mezunu, Aşçılığı profesyonel bir meslek olarak benimseyen tüm bayan ve erkek yetişkinlere eğitim vermeyi hedefliyoruz. Bu proje içerisinde 896 saatlik Aşçı yardımcılığı eğitiminin yanı sıra kursiyerlerimize; Hijyen Eğitimi, Diksiyon, İş Güvenliği ve Sağlığı, Servis Elemanı gibi alanlarda da takviye eğitimlerle akademik bir çalışma ortaya konulacaktır. Ayrıca bu projede destekçilerimizden İŞKUR; kursiyerlerimize günlük cep harçlığı, iş ve kaza sigortası ve eğitim süresince gerekli olan temrinlik malzemeleri tedariki konusunda katkı sağlayacaktır. Bir diğer destekçimiz Sofra Compass Grup ise; İstanbul ilinin farklı birçok bölgesinde, eğitimi başarı ile tamamlayanlara istihdam imkânı sunacaktır” dedi.

Kadın Şefleri Akademisi Kağıthane'de

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi “İSTANBUL ŞEFLER AKADEMİSİ” projesinin yeni dönem kayıtları başlamıştır. Kontenjanla sınırlıdır. Haydi Kağıthane kayıt olmaya…

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi’nin http://kagithanehem.meb.k12.tr web sitesinden online olarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2742 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.