logo

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Camiası Deprem İçin Tek Yürek

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Camiası Deprem İçin Tek Yürek

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmak için Kağıthane Kaymakamlığı ve  Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda yardım kampanyası başlatıldı.

Yardım kampanyasına destek olmak isteyen öğrenciler, veliler ve öğretmenler; hiç kullanılmamış kıyafetler başta olmak üzere su, battaniye, uyku seti, çocuk bezi, bebek maması, devam sütü, bot, kışlık kıyafet, ısıtıcı, tuvalet kağıdı, hijyen malzemeleri, fener, pil, powerbank, iç çamaşır, konserve, hazır gıda ve bisküvi yardımlarını ilçe müdürlüğünün koordinesinde deprem bölgesine gönderdi.

Ülkemizi derinden sarsan deprem haberinin duyulmasının ardından okullarda organize olan öğrenciler, öğretmenler ve veliler; sadece iki gün içinde eşine az rastlanır bir özveriyle deprem bölgesine onlarca tır malzeme toplayıp gönderdiler. 

Deprem bölgesinde görevlendirilen Kağıthane Kaymakamı Tahir ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya POSTACI, her gün sahayı gezip vatandaşlarımıza hizmet edip eksiklerini gidermeye çalışıyor.

Yaraları Sarmak İçin Tek Yürek Olduk

Malzemelerin toplanması, tasnifi, yardım tırlarına yüklenmesi de dâhil olmak üzere her türlü lojistik işlemleri öğrenci, öğretmen ve gönüllü veliler tarafından yapılan yardımlar, deprem bölgelerine gönderildi.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 26 öğretmenle Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde bakım-onarım, yardımların ulaştırılması ve depremden zarar gören hanelere psikososyal destek vermeye devam ediyor.

Kağıthane’deki her okul da bir kardeş okul seçerek öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

176 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.