logo

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü, Oğlunu Evlendirdi

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü, Oğlunu Evlendirdi

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet ÇAYIR’ın oğlu Bankacı Ahmet ÇAYIR, Öğretmen Rabia DOĞAN ile hayatını birleştirdi.

26 Haziran Cumartesi günü Saat: 18.30’da Kağıthane Hasbahçe Mesire alanında açık alanda gerçekleşen görkemli törende çiftin nikahını Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıydı. 

Başkan Öztekin, “Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet ÇAYIR’ın değerli evladı Ahmet ve Rabia kardeşlerimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Çiftimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum” dedi.

Genç çiftin nikâh şahitliğini Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, AK Parti 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ekrem ERDEM, HAK-İş Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK ve AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan NARİN yaptı.

Çayır Ailesinin Mutlu Günü

Kağıthane Hasbahçe Mesire Alanında gerçekleştirilen nikah törenine eğitim, siyaset, emniyet ve eğitim camiasından birçok isim, daire müdürleri, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Nikâh töreni sonrası bir teşekkür konuşması yapan Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet ÇAYIR, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Rabbim huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini çocuklarımıza ve bizlere nasip etsin” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1412 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.