logo

Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer Ordu Valiliğine Atandı

Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer Ordu Valiliğine Atandı

Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer Ordu Valiliğine Atandı

kaymakam

İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesine göre, Ordu’ya 4 yeni vali yardımcısı ve 3 yeni kaymakam atandı. Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcer Ordu Vali Yardımcısı Oldu.

Uzun yıllar Kağıthane’de kaymakamlık yapan ve adeta Kağıthanelinin gönlünde taht kuran Ahmet Akın Varıcıer’in Ordu’ya atanması ilçede üzüntüye neden oldu. Kağıthane’de hemen her kesimle güzel diyaloglar kurarak sosyal projeleri ve halka yakınlığı ile öne çıkan, herkesin sevgilisi olan  değerli  kaymakam Varıcıer, Kağıthane’de unutulmayacak bir iz bıraktı. 

Ordu Vali Yardımcılığına atanan Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcer için Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç 21 Temmuz Salı günü Kağıthane Sadabad Bahçesinde bir veda programı düzenledi. Programa Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Kağıthane Mahalle Muhtarları, Kağıthane Sivil Toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fazlı Kılıç-A.Akın Varıcıer-Veda Programı

Kağıthane Sadabad Bahçesinde düzenlenen veda programında bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “5 yıl önce ilçemize atanan sayın kaymakamımız bir Ramazan ayında bizimle birlikte olmuştu. Şimdi yeni görev için tayini çıktı. Bu 5 yıl içinde sayın kaymakamımızla çok iyi çalışmalar yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Devlet babanın hep şefkatli yüzünü bize gösterdi ve yol gösterici oldu. İlçemizdeki tüm gruplara yol gösterici olan sayın kaymakamımız A. Akın Varıcer, 5 yıl çok güzel çalışmalara imza attı. İlçemize yaptığımız tüm çalışmalarda bizim yanımızda oldu. Sayın kaymakamımızın ayrılmasından büyük bir üzüntü duyduk. Ama Sayın kaymakamımız yeni görev yeri olan Ordu’da da ülkemize önemli hizmetlerde bulunacaktır” dedi.

Kağıthane Kaymakamı Veda Programı

Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcer yaptığı veda konuşmasında “Kağıthane Anadolu’nun güzelliğini yansıtan güzel bir ilçedir. Bu güzel ortamı hazırladıkları için belediye başkanımıza ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Benim için çok önemli bir an yaşıyorum. Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olan Ordu’da, güzel insanlara hizmet etme şansı bana verdikleri için büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Kağıthane’de çok güzel bir çalışma ortamı buldum. Kağıthane’de görev yaptığım 5 yılda olumsuz hiçbir şey hissetmedim ve dolu dolu 5 yıl geçirdim, sosyal hizmetler konusunda çok güzel çalışmalar yaptık ve karşılığından vatandaşlarımızın duasını aldık. Ordu’da görevimi en iyi şeklide yerine getireceğim.” dedi.

Kağıthane Kaymakamı Veda

Veda programı sonunda Belediye Başkan Fazlı Kılıç, Kaymakamı A. Akın Varıcer’e Kağıthane’ye yaptığı hizmetler için hediye takdim etmesi ardından, programa katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ahmet Akın Varıcıer Hasbahçe Gazetesi

Hasbahçe Gazetesi olarak Kaymakamımızın Ordu Vali yardımcılığına atanmasından dolayı seviniyor lakin Kağıthane’den ayrıldığı içinde üzüldüğümüzü ifade ediyoruz. Gazetemize yazıları ile değer katan Sayın Kaymakamımız A.Akın Varıcıer’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2352 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.