logo

Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, Niğde Valisi Oldu

Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, Niğde Valisi Oldu

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname ile 10 ilin valisi görevden alındı, 20 ilin valisi değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete’nin 11 Mayıs 2022 günkü sayısında yayımlandı. Kararname ile 10 ilin valisi görevden alındı, 20 ilin valisi değişti. Görevden alınan 9 vali, Vali Mülkiye Başmüfettişliği’ne, 1 vali ise Teftiş Kurulu Başkanı görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı.

Niğde Valisi Mustafa KOÇ Oldu

Cumhurbaşkanlığı’nın 2022 / 209 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, Niğde Valisi olarak atandı.

Konu hakkında görüş aldığımız Sayın Valimiz Mustafa KOÇ, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayınlanan “Valiler Kararnamesi” ile Niğde Valiliğine atanmış bulunmaktayım. Tensip ve takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ya şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum” dedi.

İlçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ederiz

Kağıtahen Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzası ile yayınlanan Kararname ile Kağıthane Kaymakamımız Sayın Mustafa KOÇ, Niğde Valisi olarak atanmıştır. Sayın Kaymakamımıza ilçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Niğde Valiliğine atanan Sayın Mustafa KOÇ’a hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kağıthanemiz için verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyoruz.

Mustafa KOÇ Kimdir?

1976 yılında Adana’nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Adana’nın İmamoğlu İlçesi Malıhıdırlı Köyü’nde, lise öğrenimini ise Rize’de tamamladı. 1995 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Siirt İline Kaymakam Adayı olarak atandı.
        
Burdur Yeşilova, Denizli Çardak ve Akköy ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılında Çorum Ortaköy Kaymakamı olarak atandı. Sırasıyla Ağrı ili Diyadin İlçesi Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Kaymakamlığı, Kütahya İli Hisarcık İlçesi Kaymakamlığı, Konya İli Bozkır İlçesi Kaymakamlığı, Osmaniye İli Düziçi İlçesi Kaymakamlığı, Bursa İli Gürsu İlçesi Kaymakamlığı ve İstanbul İli Kağıthane İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

428 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.