logo

Kağıthane Kaymakamı Tahir ŞAHİN, Kilis Valisi Oldu

Kağıthane Kaymakamı Tahir ŞAHİN, Kilis Valisi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete’nin 10 Ağustos 2023 günkü sayısında yayımlandı. Kararname ile 57 ilin valisi değiştirildi.

Kilis Valisi Tahir ŞAHİN Oldu

Resmi Gazete’de yer alan 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Kağıthane Kaymakamı Tahir ŞAHİN, Kilis Valisi olarak atanmıştır.

Konu hakkında görüş aldığımız Sayın Valimiz Tahir ŞAHİN, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayınlanan “Valiler Kararnamesi” ile Kilis Valiliğine atanmış bulunmaktayım. Tensip ve takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum” dedi.

Veda Programı Düzenlendi

Kağıthane Kaymakamlığı 11 Ağustos Cuma günü Saat 18.00’de Fatih Sultan Mehmet Tabiat Parkında Kağıthane Belediyesinin ev sahipliğinde yemekli bir program düzenledi.

Programa; Kağıtahen Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve Başkan Yardımcıları, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya POSTACI ve Şube Müdürleri, Kağıthane Kaymakamlığı birim müdürleri, muhtarlar, gaziler, şehit aileleri, stk başkanları, siyasi parti başkanları ve yerel basın katıldı.

İlçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ederiz

Kağıtahen Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzası ile yayınlanan Kararname ile Kağıthane Kaymakamımız Sayın Tahir ŞAHİN, Kilis Valisi olarak atanmıştır. Sayın Kaymakamımıza ilçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yöneteni Ayetullah COŞKUN, “Kilis Valiliğine atanan Sayın Tahir ŞAHİN’e hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyorum. Kağıthanemiz için verdiği hizmetlerden ve yerel basına göstermiş olduğu ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Kilis Valisi Tahir ŞAHİN de programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu:

Program Kilis Valisine verilen çeşitli hediyeler ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Tahir ŞAHİN Kimdir?

Aslen Kayserili olup, 1977 yılında Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamladı. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Vatani görevini ifa etti. 2004 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla  Samsun-Ayvacık, Ardahan-Posof, Muş-Varto ve Çanakkale-Lâpseki, Gaziantep-Şahinbey ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı.

9 Mayıs 2022 tarihli Bakan Onayı ile Kağıthane İlçe Kaymakam olarak atanan Tahir ŞAHİN 10 Ağustos 2023 Valiler kararnamesi ile Kilis’e vali olarak atandı. Tahir ŞAHİN evli olup, 2 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1050 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.