logo

KAĞITHANE KÜLÇE İLE IŞILDAYACAK

KAĞITHANE KÜLÇE İLE IŞILDAYACAK

Şık konsepti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile birbirinden kaliteli ürünlerini Kağıthanelilerin beğenisine sunan kuyumculuk sektörünün öncü markalarından Külçe Altın & Pırlanta, 20 Kasım 2020 yılında ilk mağazasını Sarıyer’de açtıktan sonra ikinci şubesini 30 Mart Çarşamba günü Saat:12.00’de Kağıthane, Ortabayır Mahallesinde açtı.

Açılışa; siyasetten iş dünyasına, eğitimden spor camiasına, muhtarlardan yerel basına kadar çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılamayan birçok kurum ve kuruluş ise çelenk ve çiçek gönderdi.

Açılıştaki keman dinletisi ise gelen ziyaretçileri mest etti. Keman dinletisinde müzikten ilahiye birçok eser icra edildi. İş, siyaset, spor ve eğitim camiasının bir araya geldiği açılış, Kağıthaneli mücevher ve altın tutkunlarını da bir araya getirdi.

Yenilikçi bir marka: KÜLÇE

Pırlantadan bileziğe, alyanstan mücevherata kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Külçe Altın & Pırlanta, kendi atölyelerinde ürettiği ve dünyaca ünlü markaların ürünlerini de Kağıthanelilerin beğenisine sunuyor.

Kişiye özel tasarımlar yapıyoruz

Külçe Altın & Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yağan, “KÜLÇE” ismini 2019 yılında sektörde çağın ihtiyaçlarını iyi gören yenilikçi bir marka yapmaya karar verdik. Altının geleneksel takı özelliklerini koruyup buna ek olarak anında sorgulanabilir hale getirerek yatırım yönünü de kullanışlı hale getirmeyi başardık. Müşterilerimiz, yeni nesil modern mağazalarımızla ürünleri keyifle tecrübe edebilirler. Mağazalarımızda altın yatırım danışmanlığı ve özel alımlarda vip hizmetleri birimlerimizle müşterilerimize hak etmiş olduğu hizmeti vereceğiz. Sarıyer’den sonra şimdide Gültepe de açtığımız mağazamızda müşterilerimizle birlikte altının geleceğini şekillendirmek istiyoruz. Bunun için #külçesizinle başlığını takip edip bu keyifli serüvene tüm halkımızı davet ediyorum. Kişiye özel tasarımlar da yapmaktayız. Külçe olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Yakın zamanda başka şubeler de inşallah açıp müşterilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

KÜLÇE GÜLTEPE

Ortabayır Mah. Talatpaşa Cad. No:46/A

Kağıthane / İSTANBUL

0212 270 45 00

https://www.kulcejewellery.com

https://www.instagram.com/kulcegultepe

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2078 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.