logo

Kağıthane Kurban Bayramına Hazır

Kağıthane Kurban Bayramına Hazır

Kağıthane Kurban Bayramına Hazır

Kağıthane Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını sorunsuz bir şekilde geçirmesi için çalışmalara aralıksız devam ederek kurban kesim ve satış yerlerinin düzenlemesini tamamladı.

Çevre ve halk sağlığını olumsuz etkileyecek görüntülerin oluşmaması ve hijyenik şartların sağlanması amacıyla yetkili birimler de bayramda görev başında olacak. Kağıthane Belediyesi de bayramda 7/24 çalışacak, Çağrı Merkezi ise dilek, talep ve şikayetleri almaya devam edecek.

Kağıthane Belediyesi geçen kurban bayramında olduğu gibi, bu bayramda da Kurbanlık hayvan satıcıları ve alıcılarının sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kafeterya, büfe, sürekli sıcak su imkanı ve onlarca mobil hazır tuvaletleri de bölgeye inşa edecek.

Kurbanlıkların sağlık kontrollerine de üst seviyede önem veren Kağıthane Belediyesi, bu konuda görevli veterinerlerle titizlikle hizmet veriyor. Alana giriş ve çıkışların düzenli olabilmesi ve vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla zabıta ekipleri de kurbanlık hayvanların gelişinden itibaren bayram sonuna kadar görev yerinde bulunacak.

Vatandaşların bayramı rahat bir şekilde yaşamaları için çalıştıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kurban satış ve kesim yerlerindeki çalışmaların tamamlandığını, vatandaşların bayram süresince karşılaşacakları sorunlara anında müdahale edebilecek bir ekibin hizmet vereceğini söyleyerek bu vesile ile tüm Kağıthaneli komşularımızın Kurban Bayramını tebrik ederim” dedi.

2018 Yılı Kurban Satış ve Kesim Yerleri

Kağıthaneliler, Anadolu Caddesi Viyadük Altından kurbanlarını alabilir ve kesebilirler. Seyrantepe Mahallesi Semt Pazarı, Gürsel Mahallesi Semt Pazarı, Çağlayan Mahallesi Semt Pazarı, Talatpaşa Caddesi Gazhane Semt Pazarı, Nurtepe Mahallesi Semt Pazarı ve Hamidiye Mahallesi Serakent Zabıta Müdürlüğü alanında kurban kesimi yapabilirsiniz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1895 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.