logo

Kağıthane Müftülüğü’nden iftar sofrası

Kağıthane Müftülüğü’nden iftar sofrası

Kağıthane Müftülüğü’nden iftar sofrası

Mevlüt Haliloğlu

Kağıthane Müftülüğü din hizmeti alanında gayret ve faaliyetleri olan kesimleri Kağıthane’nin mülki amirlerini, siyasi parti temsilcilerini, muhtarları ve dernek başkanlarını iftarda buluşturdu.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun’un da katıldığı iftar programı Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

kağıthane müftülük iftar hasbahce gazetesi

il müftü yardımcısı Bekir Derin Diyanet işleri Başkanlığının bu yılki teması ”Hiç kimse kimsesiz kalmasın bu Ramazan ve her zaman” tanıtım  filminin tanıtılmasının ardından Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu misafirlere katılımlarından dolayı  teşekkür etti. Haliloğlu, Etiyopya’daki (Habeşistan) Müslümanların durumuna değindi.

Kağıthane ile Etiyopya’yı kardeş şehir ilan ettiklerini burada bir camii inşa etmeye başladıklarını söyledi.  Kağıtnane’deki duyarlı Müslümanlardan yardım talep ettiklerini, hayırsever kardeşlerimizin Kağıthane  Müftülüğüne başvurmalarını söyledi. Programa katılan İl Müftü Yardımcısı Bekir Derin’in konuşmasının ardından program dualarla son buldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1978 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.