logo

Kağıthane Müftülüğüne Ramazan Tekin Atandı

Kağıthane Müftülüğüne Ramazan Tekin Atandı

Trabzon Akçaabat Müftüsü iken, Kağıthane İlçe Müftülüğüne atanan Ramazan TEKİN, 2 Eylül Pazartesi günü itibariyle görevine başladı.

Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’nun Çorlu İlçe Müftülüğüne atanmasıyla boşalan Müftülük makamına Trabzon Akçaabat Müftüsü Ramazan TEKİN atandı.

Ramazan TEKİN kimdir?

1963 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Tokat’ta tamamladı.1986’da Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi İhtisas Kursu’nu başarıyla tamamladıktan sonra 1990 yılında vatanı görevini yaptı.

1981’de Erzurum Alipaşa Camii’nde Müezzin-Kayyım olarak göreve başladı. Sırasıyla Adana Düziçi Vaizliği ile Gaziantep-Nurdağı, İzmir-Aliağa, Balıkesir-Edremit ve Akçaabat İlçe Müftülüğü görevlerinde bulundu. 30.07.2019 tarihinde Kağıthane İlçe Müftülüğü görevine başlayan Ramazan TEKİN,  evli ve bir çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak, Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Kağıthane İlçe Müftülüğüne atanan Ramazan TEKİN hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kağıthane İlçe Müftüsü Ramazan Tekin’e hayırlı olsun diyor, hayırlı hizmetler yapmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1635 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.