logo

Kağıthane Öğrenci Meclisi Toplandı

Kağıthane Öğrenci Meclisi Toplandı

Kağıthane Öğrenci Meclisi Toplandı

Kağıthane Öğrenci Meclisi Toplandı

Kağıthane Ortaokul ve Lise Öğrencileri temsilcileri, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Meclisleri Yönergesi Kapsamında 13.Dönem Kağıthane Öğrenci Meclisi, 10 Mayıs Salı günü Kağıthane Meclis Salonunda toplandı.

Kağıthane Öğrenci Meclisi Başkanı Akın Yılmaz

Kağıthane Öğrenci Meclis BaşkanlığıToplantıya Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Kurt, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları, Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeleri Meryem Tekbıyık ve Fatih Öztürk, Kağıthane’deki Okulların Öğrenci Meclis Başkanları, okul idarecileri ve Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun katıldı.

Kağıthane Öğrenci Meclis Başkanı Akın Yılmaz

Açılış konuşmasını yapan Kağıthane Öğrenci Meclisi Başkanı Akın Yılmaz, Faaliyetleri ve projeleri hakkında kısa bir konuşma yaptıktan sonra divan olarak Kağıthane’deki 65.000 Öğrenci için çalıştıklarını dile getirdi. Akın, Projelerimizi hazırladık Haziran veya Temmuz ayında yapılacak olan “Türkiye Öğrencileri Kağıthane’de Buluşuyor” adlı bir kampın olacağının da müjdesini verdi.

Kağıthane Öğrenci Meclis Başkan Yardımcısı Kaan Emin Eriş

Kağıthane Öğrenci Meclis Başkan Yardımcısı Kaan Emin Eriş ise Kağıthane’yi Türkiye Öğrenci Meclisi ve İstanbul Öğrenci Meclisi’nde en iyi şekilde temsil ettiklerini Kağıthane’yi tüm Türkiye’ye tanıtacaklarını dile getirdi.

Kağıthane Öğrenci Meclisi Kağıthane'de Toplandı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı konuşmada gençlere olan güvenimiz daima sürecek, öğrencilerimize desteğimiz devam edecek diyerek Kağıthane Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olacağını dile getirdi.

Kağıthane Öğrenci Meclis Toplantısı Kağıthane Öğrenci Meclisi

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, “Okullarınızda yapmış olduğunuz etkinlikler ve çalışmalar için hepinizi tebrik ediyorum. Okullarınızı en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Okullarda yapmış olduğunuz faaliyetleri gazetemizle paylaşmanızı bekliyoruz. Her zaman okulların sesi olacağız” dedi.

Kağıthane Okul Temsilcileri

Kağıthane’de ki okulların istek ve sorunlarının konuşulduğu toplantıda ilçemiz okullarından gelen okul temsilcileri teker teker kendilerini tanıttı ve söz alarak okullarda yaptıkları faaliyetleri ve yaşadıkları sorunları ilçe öğrenci meclisi başkanlığına sundu. Kağıthane Öğrenci Meclis Başkanlığı öğrenci temsilcilerinin sorunlarını not alarak ilgili makamlara ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar. Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonra erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1446 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.