logo

Kağıthane-Sarıyer ve Beşiktaş’ta 24 Saatlik Su Kesintisi

Kağıthane-Sarıyer ve Beşiktaş’ta 24 Saatlik Su Kesintisi

Kağıthane-Sarıyer ve Beşiktaş’ta 24 Saatlik Su Kesintisi

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi), Çeliktepe-Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde yapılacak zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmalarından dolayı Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş’ın bazı mahallelerinde 24 saat su kesintisi yaşanacağını açıkladı.

İstanbul’da 24 saatlik su kesintisi

İSKİ’den yapılan açıklamaya göre; Çeliktepe-Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından, 5 Şubat 2018 Pazartesi günü Saat:10.00’dan 6 Şubat 2018 Salı günü Saat:10.00’a kadar 24 saat süreyle Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş’ın bazı mahallelerine su verilemeyeceği belirtildi.

Açıklamaya göre su alamayacak mahalleler şunlardır:

Kağıthane: Çeliktepe Mahallesi, Emniyetevleri Mahallesi, Sultan Selim Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Yeşilce Mahallesi.

Sarıyer: Huzur, Ayazağa, Maslak, Reşitpaşa, Pınar, Poligon, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, PTT Evleri, İstinye, Ferahevler, Çamlıtepe, Garipçe, Havantepe, Koç Üniversitesi, Maden, Rumeli Feneri, Rumeli Kavağı, Yenimahalle, Zekeriyaköy, Büyükdere, Kazım Karabekir, Kocataş, Bahçeköy Yeni ve Bahçeköy Merkez Mahalleleri.

Beşiktaş: Konaklar Mahallesi, 4.Levent Mahallesi ve Yeni Levent Mahallesi.

Hasbahçe Gazetesi olarak mağdur olmamanız için gerekli tedbirleri almanızı rica ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2819 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.