logo

Kağıthane Semalarını Uçurtmalar Süsledi

Kağıthane Semalarını Uçurtmalar Süsledi

Kağıthane Belediyesi’nin Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kağıthane semalarını uçurtma ile dolduran, büyüklü küçüklü bütün Kağıthaneliyi bir araya toplayan “Uçurtma Şenliği” 28 Mayıs Cumartesi günü Saat: 11.00’de Hasbahçe Futbol Sahasında yapıldı.

3 binden fazla uçurtma ücretsiz dağıtıldı

En güzel uçurtma yarışmasının da yapıldığı şenlikte aileleri ile birlikte şenliğe katılan çocukların yaptığı renk renk uçurtmalar gökyüzünü süslerken, şenlik alanına gelen vatandaşlara 3 binden fazla uçurtma ücretsiz dağıtıldı.

Çeşitli dallarda yarışmalar düzenlendi

Şenlikte ayrıca çeşitli dallarda yarışmalar da düzenlendi. Yarışmaların sonucunda en güzel uçurtma birincisi Mehmet Şevki Bulut, en büyük uçurtma birincisi Zeynep Elif Taflan ve en yükseğe çıkan uçurtmanın birincisi Taha Dursun Karabayır oldu.

Büyük küçük herkesin katıldığı şenlikte, çeşitli animasyon gösterileri ve oyun stantları büyük ilgi topladı. Çocuklar aileleriyle gönüllerince eğlenirken unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Gökyüzünü renklendirdik

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ”Sadabad Yaz Etkinliklerimizin başlamasıyla çeşitli organizasyonlarda değerli komşularımızla buluşuyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Uçurtma Şenliği ile gökyüzünü renklendirdik” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

205 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.