logo

Kağıthane Sivaslılar Derneği, Hatay’a Mehmetçiğe Desteğe Gitti

Kağıthane Sivaslılar Derneği, Hatay’a Mehmetçiğe Desteğe Gitti

Kağıthane Sivaslılar Derneği, Hatay’a Mehmetçiğe Desteğe Gitti

Kağıthane Sivaslılar Derneği başkanı ve üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) Afrin’e yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Kara Harekatı’na destek için gittikleri Hatay’dan İstanbul’a döndü.

Kağıthane Sivaslılar Derneği üyesi 46 kişi 23 Şubat Cuma günü yola çıkarak 24 Şubat Cumartesi günü Hatay-Reyhanlı ve Hatay-Hassa sınırına ulaştı.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Kağıthane Sivaslılar Derneği Başkanı Özcan Aslan, “Kağıthane Sivaslılar Deneği olarak Cuma akşamı 46 üyemizle bayrak ve afişlerimizi de yanımıza alarak Kağıthane’den, Hatay’a hareket ettik. Öğlene doğru Hatay’a ulaştık. Hatay’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik, keşifterde bulunduk. Afrin sınırındaki askeri bölgeyi de ziyaret ettik” dedi.

Özcan, “Kağıthane Sivaslılar Derneği, Sivaslılar adına; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Özgür Suriye Ordusu’nun Afrin’e yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Kara Harekâtı’nda ülkemizin bekası için teröristlere karşı savaşan Mehmetçiklerimize destek olmak için gittik. Devletimizin, milletimizin, askerimizin ve polisimizin her zaman yanındayız” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1453 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.