logo

Kağıthane Spor Şampiyon Oldu

Kağıthane Spor Şampiyon Oldu

Şampiyon Kağıthane Spor

İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grupta; 18 maçta 15 galibiyet, 1 yenilgi ve 2 beraberlik alarak gurubunda 47 puanla lider olan Kağıthane Spor Şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükseldi.

Kağıthane Spor İçin Şampiyonluk Maçı

Kağıthane Spor, İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grup’un 18.Hafta son maçında Ligin 3.sü Kazım Karabekir Mevlana Spor’la, 29 Ocak Pazar günü Saat:13.00’da Hasbahçe Stadında karşı karşıya geldi.

 

Kağıthane Spor Taraftarı tribünleri bayram yerine çevirdi.

Kendi saha ve seyircisi önünde tamamen üstün oynayan Kağıthane Spor dakika 8’de Oğuz Sarı’nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Dakika 45’te Erkan Barlak durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı kontrollü oynayan ve top çeviren Kağıthane Spor dakika 85’te Çağdaş Hançer’in attığı golle maçı 3-0 kazandı.

Maç sonrası gazetemize konuşan Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kasapoğlu, “Yönetim kurulu arkadaşlarıma, taraftarlarımıza, teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri kenetlenmiştik” dedi.

Kasapoğlu, “Öyle zannediyorum ki ligin bir tık üstünde bir takımımız vardı. Bir iki maçtaki şahsi hatalarımızdan dolayı şampiyonluğumuzu çok daha önce ilan edebilirdik ama bugüne nasip oldu. Şükürler olsun şampiyon olduk ve amacımıza ulaştık. Önümüzdeki haftalarda futbolcu arkadaşlarımıza şampiyonluk yemeği vereceğiz. Ondan sonra Süper Amatör Lig için yeniden plan ve programlara başlayacağız” dedi.

Maç sonrası yine görüşünü aldığımız Şampiyon Kağıthane Spor’un basın sözcüsü Sıtkı Torlak, “Bizim en büyük şanslarımızdan bir tanesi İbrahim başkanla çalışmamızdı. Başkanımız bizim şampiyon olmamız için tüm imkanları, olanakları sağladı. Bizim de çok çalışıp şampiyon olmamız gerekiyordu. Biz de çalıştık ve şampiyon olduk” dedi.

Torlak, “Kağıthaneli dostlarımız ve siz yerel basın mensuplarımız bizlere destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuz Kağıthanemize hayırlı olsun. Tüm teknik kadromuzu ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan H.İbrahim Kasapoğlu maç sonrası soyunma odasında futbolcularına tek tek teşekkür etti.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Şampiyon Kağıthane Spor’u tebrik ediyor, Süper Amatör Lig’de başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3805 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.