logo

Kağıthane Spor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Kağıthane Spor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Kağıthane Spor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grupta; 17 maçta 14 galibiyet, 1 yenilgi ve 2 beraberlik alarak gurubunda 44 puanla averajla liderliği paylaşan Kağıthane Spor şampiyonluk maçına çıkıyor.

Kağıthane Spor İçin Şampiyonluk Maçı

Kağıthane Spor, İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grup’un 18.Hafta son maçında Ligin 3.sü K.K.Bekir Mevlana Spor’la 29 Ocak Pazar günü Saat:13.00’da Hasbahçe Stadında karşı karşıya geliyor.

Şampiyonluk maçı için görüşünü aldığımız Kağıthane Spor Yönetim Kurulu üyesi ve basın sözcüsü Sıtkı Torlak, “Bu Pazar günü yapacağımız son final maçımızda inşallah K.K.Bekir Mevlana Spor’u yenip Şampiyon olacağız. İyi bir kadromuz var, çok emek verdik. Futbolcularımıza ve bizi o gün yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımıza güvenimiz tam” dedi.

Torlak, “İnşallah maçı kazandığımız takdirde şampiyonuz. Şuan liderle aynı puandayız. Her iki takımda galip gelirse ikili averaja bakılacak. Küçükçekmece İ.Y.Spor’u Ligin 4.Haftasında deplasmanda 2-1 ve Ligin 13.Haftasında kendi sahamızda 2-2 berabere kaldık. Bu sonuçlara göre K.K.Bekir Mevlana Spor’u yendiğimiz takdirde şampiyonuz. Rabbim utandırmasın” dedi.

Torlak, “29 Ocak Pazar günü Saat:13.00’da oynayacağımız şampiyonluk maçına tüm Kağıthanelileri ve tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz” dedi.

İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grup Puan Durumu

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Pazar günkü maça tüm okurlarımızı ve Kağıthanelileri davet ediyoruz. Maçta galip gelip Şampiyon olmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

        

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
4157 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.