logo

Kağıthane Spor Top Başı Yaptı

Kağıthane Spor Top Başı Yaptı

Kağıthane Spor Top Başı Yaptı

Kağıthane Spor Antrenman

Kağıthane Spor Kulübü, 2016-2017 1.Amatör Ligi çalışmalarına 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü Hasbahçe Stadı’nda başladı.

Kağıthane Spor Kulübü Başkanı H.İbrahim Kasapoğlu

Kağıthane Spor Kulübü Başkanı H.İbrahim Kasapoğlu, “Yeni sezon için transferlerde ince eleyip sık dokuduk ve kaliteli oyuncuları kadromuza kattık. Şuanda transferlerimizi tamamladık. Transfer düşünmüyoruz” dedi.

Kağıthane Spor Top Başı Yaptı

Kasapoğlu, yeni sezon transferde Hocalarımızdan; Neşet Yolcu ve Levent Sarıca ile Futbolculardan; Mesut Saka, Doğanay Uzun, Çağdaş Hançer, Oğuz Sarı, Can Polat, Tolga Tunalı, Uğur Ahlat, Dolunay Uzun, Can Demir, Hasan Kaan Şeker, Ferdi Demirkaya, Hüseyin Güreşken, Ertan Barlak, Aykut Albayrak, Emre Ateş, Mertcan Erkan, Turan Yavuz ve Kaan Kasapoğlu ile anlaşma yaptık” dedi.

Kağıthane Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kasapoğlu, “Süper Amatör Lig’e yükselmek için iyi bir kadro oluşturduk. İyi bir antrenman kampı geçirerek 1. Amatör Lig’e hazır hale gelmek istiyoruz. Yeni sezonun tüm fotbolcu ve yöneticilerimize hayırlı olmasını diliyor. Kağıthane ismini layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz” dedi.

H.İbrahim Kasapoğlu Ayetullah Coşkun

Kasapoğlu, “Kağıthane Spor Kulübü, bu toplumun demokrasiye insan hak ve özgürlüklerine sıkı sıkıya bağlı sivil toplum örgütlerinden biridir. Bu bilinçle ülkemizin içinden geçtiği süreç nedeniyle darbe teşebbüsünü kınıyor, milli iradeye sahip çıkıyor ve demokrasi nöbetlerinde meydanlarda olduğumuzu kamuoyuna bildiririz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2471 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.