logo

Kağıthane Spor’da Hedef BAL Ligi

Kağıthane Spor’da Hedef BAL Ligi

Kulüp başkanlığını Kağıthane ilçesinin sevilen ve tanınan iş adamlarından Halil İbrahim Kasapoğlu’nun yaptığı Süper Amatör Lig ekibi Kağıthane Spor’un bu seneki hedefi BAL Ligi.

Kağıthane Spor, 2018-2019 sezonu için oldukça iddialı bir kadro kurarak hedefini öncelikle Bölgesel Amatör Lig sonrasında ise 3.Lig olarak belirledi. Kağıthane Spor teknik ekibinde Cemal Kavraz ve Oğuzhan Tacir bulunurken kaleci antrenörlüğü görevi ise Eyüp Akın yapıyor.

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kasapoğlu, “Geçen 2017-2018 sezonunda gruplardan çıkıp playofa kalsakta maalesef bazı şansızlıklar yaşayarak Bölgesel Amatör Lige yükselemedik. Önümüzdeki 2018-2019 sezonu için yine iddialı bir kadro kurduk. Geçen sene gerçekleştiremediğimiz hedefimizi bu sene gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Kasapoğlu, “Hedefimiz İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Kağıthane’yi en yakın zamanda profesyonel liglere taşımaktır. Bu seneki teknik ekibimiz ve oyuncu grubumuza güveniyorum, inşallah bu camiayı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Tüm Kağıthanelileri maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
4147 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.