logo

Kağıthane Tayfa’dan Örnek Davranış

Kağıthane Tayfa’dan Örnek Davranış

Kağıthane Tayfa’dan Örnek Davranış

Kağıthanespor’un resmi Taraftar Grubu Kağıthane Tayfa, bu sefer 3 puan için değil hayat vermek için sahaya indi. 25 Mart Pazar günü Hamidiye Mahallesindeki Ulu Camiinin önünde açılan Türk Kızılayı Çadırına giderek kan bağışında bulundu.

 

“Her Damla Kan, Kurtarılan Bir Candır” sloganıyla Afrin’deki Kahraman Mehmetçiklerimiz için Kızılay’a kan bağışında bulunan Kağıthane Tayfa Taraftar Gurubunun bu örnek davranışı, Kağıthane’de büyük takdir gördü.

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Tayfa Taraftar Grubu lideri Muhammet Büyük, “Kağıthane Tayfa Taraftar Grubu olarak “Her Damla Kan, Kurtarılan Bir Candır” parolası ile bir kampanya başlattık. Taraftarlarımızla Kağıthane Spor Kulübü önünde toplanarak, Türk Kızılayı Çadırına sloganlarla yürüdük. İlginin çok yoğun olduğu bu sosyal projemiz ile Mehmetçik’lere kan bağışında bulunduk. Verdiğimiz her damla kan helal olsun. Kampanyamıza destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Tayfa Taraftar Grubuna teşekkür ediyor, bu kan bağışı kampanyasının diğer taraftar gruplarına da örnek olmasını temenni ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1890 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.