logo

Kağıthane’de 246. Oyun Parkının Açılışı Yapıldı

Kağıthane’de 246. Oyun Parkının Açılışı Yapıldı

Kağıthane’de 246. Oyun Parkının Açılışı Yapıldı

galata deresi parkı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye tarafından yapılan bin 500 metrekarelik Galata Deresi Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Kağıthane Belediyesi 10 yılda 245’i bulan park sayısına bir yenisini ekledi.

Bin 500 metrekarelik Galata Deresi Parkı’nın açılış töreninde Kağıthane’nin 10 yıl içerisinden yaşadığı değişimi ilçe sakinlerine anlatan Başkan Kılıç, açılış öncesinde kendisini karşılayan mahallelilere seslenerek, yatırımlar hakkında bilgi verdi.

galata deresi parkı kurdele kesimi

Yağmur altında gerçekleştirilen Galata Deresi kenarındaki açılışta konuşan Başkan Kılıç, “Galata Deresi’nin çevresinde yeşil alan açmaya devam edeceğiz. Bu bir başlangıç. Kağıthane’de dönüşüm devam ettikçe Galata Deresi’nin çevresinde de dönüşüm devam edecek. Buralarda yeşil alanları artıracağız. Biz göreve geldiğimizde 50 yıl içinde yapılan park sayısını, 10 yılda 5 katına çıkardık. Çocuklarımız, gençlerimiz, geleceğimizin teminatı. İnşallah bu park çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı, uğurlu olur” dedi.

Kağıthanelilere yeni bir nefes aldıracak parkta, çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için fitness aletleri, gençler için mini basket sahası ve yaya köprüsü yer alıyor.

Etiketler: » » » » » » » »
2025 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.