logo

Kağıthane’de 530 Çocuk Sünnet Ettirildi

Kağıthane’de 530 Çocuk Sünnet Ettirildi

Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş’ın da konser verdiği gecede, Kağıthaneliler unutulmaz anlar yaşadı.

Kağıthane Belediyesi’nin Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sünnet Şöleni’nde 530 çocuk, erkekliğe ilk adımını attı. Hasbahçe’de gerçekleşen şölende sünnet olan çocuklar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Çocukların sünnet kıyafetlerinin ve tüm hastane masraflarını karşılayan Kağıthane Belediyesi çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Şişme oyun alanında doyasıya eğlenen çocuklar daha sonra alana kurulan sahneye çıktı. Sahnelenen tiyatro ve Hacivat Karagöz oyununu keyifle izleyen çocuklar, jonklör ve sihirbazlık gösterisinde adeta coştu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, “Her sene çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Bu sene 530 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Çocukların sağlık, kıyafet ve eğlence masraflarını üstlendik. Çocuklarımız ve aileleri de bugün burada eğleniyor. Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat içerisinde güzel bir ömür diliyorum” dedi.

Toplu fotoğraf çekimiyle son bulan etkinlikte çocuklara günün anısı olarak oyuncak arabalar da hediye edildi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
2064 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.