logo

Kağıthane’de Bayramlaşma Geleneği Devam Ediyor

Kağıthane’de Bayramlaşma Geleneği Devam Ediyor

Kağıthane’de Bayramlaşma Geleneği Devam Ediyor

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın 2004 yılında göreve geldiği günden bu yana her bayram geleneksel olarak gerçekleştirilen siyasiler arasındaki bayramlaşma töreni bu bayram Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bayramın 2.günü saat:10.00’da Akyol Pastanesinde gerçekleştirildi.

Geleneksel bayramlaşma programına Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, BBP İlçe Başkanı Yusuf Karademir ve Yönetimi, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş ve yönetimi, SP İlçe Başkanı Halid Özgür Atak ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel ve yerel basından Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kurban bayramınız mübarek olsun. Rabbim kestiğimiz kurbanları kabul eylesin. Allah insanlara sayılamayacak kadar nimet vermiş. İnsanlar bu nimetleri adil bir şekilde paylaşsa hiç kimsenin bir şeye ihtiyacı kalmaz. Paylaşmak yerine ne yazık ki insanlık savaşıyor. Dua ve yardımlarımız dünyada zulme uğrayan kardeşlerimizle beraberdir. Bugün Ekonomik bir Savaşla karşı karşıyayız. Bunu da Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle bozacağız” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, ”Tüm siyasi partilerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Diğer ilçelerimize örnek olan ve bu bayramlaşma programını geleneksel hale getiren Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, “Herkesin bayramını kutluyorum. Allah hepimize sağlık, sıhhat ve huzur versin. Hep beraber huzur içerisinde güven içerisinde yaşamayı nasip etsin. Dört yıldır Kağıthane’de görev yapmaktan gurur duyuyorum, şeref duyuyorum. Sizleri seviyorum. İnşallah daha iyi şeyler yapacağız. Daha iyi yerlerde olacağız. Her şey daha iyi olacak” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, “Tüm ilçe başkanlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Bu sene ev sahipliği yapan BBP İlçe Başkanlığına teşekkür ediyorum. Siyasi bayramlaşma programları sahada yapılan siyasi çalışmalara fayda sağlıyor. Bunu son seçimde de birlikte gördük. Dışarıdan gelen baskılara karşı ve hain girişimlere karşı milletimiz nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördük. Son dönemdeki Ekonomik Savaşa karşı da milletimiz, sağduyulu davranmış; elinde dövizi olan dövizini bozdurarak, elinde nakit TL’si olan bankaya yatırarak ülkemize, milletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini göstermiştir. Ben bu davranışlarında dolayı milletimize ve siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınması için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak, “Tüm siyasi partilerimizin ve halkımızın Kurban Bayramı Mübarek Olsun. Rabbim kestiğimiz kurbanlarımızı kabul buyursun. Bizler hep namazda mı omuz omuza aynı safta mı duracağız? Dışarıda neden bunu uygulamıyoruz. Birlik ve beraberlik olursa bir şeylerin üstesinden geliriz. Türkiye’ye saldırılar bugün olmadı dün de vardı 100 yıl önce de vardı. Ülkemizi biz eğer güçsüz hale getirirsek düşmanlarımız artacaktır. Biz birlik içerisinde olmamız bizim güçlü olmamızla eşdeğerdir aslında. Yargıda bağımsız, ekonomide, eğitimde kültürde bağımsız liyakat sahibi bir devletin omurgasına sıkı sıkıya bağlanmakla bu birliği ve beraberliğin olacağına inanıyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, “Siyasi partilerimizin ve yerel basınımızın bayramını tebrik ediyorum. BBP İlçe Başkanlığına da bu güzel ev sahipliği için de teşekkür ediyorum. Bu tip sofralar bu ülkenin inancı gereği oluşturulmuş ve paylaşmayı esas alan bir bakıma da toplumları toplum, milletleri millet, kitleleri millet haline dönüştüren önemli inanç eksenindeki çok önemli değerlerimizdir. Bu değerlerimiz olmazsa olmaz. Bu güzel değerlerimizin yanına siyasilerimizin de koyacağı adil paylaşıma dönük hukukun üstünlüğüne dönük, her bir yurttaşa eşit hukukla yaklaşan, kimseyi inancından, farklı değerlerinden, farklı siyasi görüşlerinden dolayı ötekileştirmediğimiz, her birimizin daha kuvvetli sarılabildiği bir Türkiye umuduyla hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş, “Bu bayramlaşma programlarını geleneksel hale getiren Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a ve bugün ev sahipliği yapan BBP İlçe Başkanı Yusuf Karademir’e teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik hepimizin temennisi ve bugün burada herkes düşüncelerini ve fikirlerini ortaya koyuyor. İçinde bulunduğumuz mücadele de birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Topyekûn Türk Milletinin beraber hareket etmesini ve karınca misali su taşımakta geri durmamasının önemini vurguluyorum. 2023’e geldiğimizde Türkiye inşallah gördüğümüz bu zorlu süreçleri tamamen aşarak 100.yılında çok daha güçlü ve lider ülke konumunda olacaktır inşallah. Bütün dünyanın gözü ülkemizin üzerinde. Bizler dün olduğu gibi bu günde birlik ve beraber içerisinde olacağız. Dik duracağız, diri olacağız” dedi.

Geleneksel Bayramlaşma programına ev sahipliği yapan BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, “Bu bayramlaşmayı geleneksel hale getiren Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bu bayramlaşmalar uzun yıllar sürer, birliğimize ve beraberliğimize de vesile olur” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2549 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.