logo

Kağıthane’de Buz Pateni Pisti Açıldı

Kağıthane’de Buz Pateni Pisti Açıldı

Kağıthane’de Buz Pateni Pisti Açıldı

Kağıthane Buz Pisti

İlçeye açık ve kapalı spor alanları, spor kompleksleri kazandıran; yaz, kış spor okullarıyla gençleri sağlıklı yaşama teşvik eden Kağıthane Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Parkı içinde gençleri spora teşvik etmek için, buz pateni pisti açtı.

Kağıthane Sentetik Buz Pisti

Yapılan buz pisti açılışı töreni 21 Mayıs Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Parkında gerçekleşti. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, siyasi partiler ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Göreve başladığımızda burada 19 dönüm hurdalık bir alan vardı. Bu alan çevresine zarar veren bir alandı. Biz buraya bir park çalışması başlattık. Göreve geldiğimizde Kağıthane’de 50 yılda 49 park yapılmıştı. Biz göreve geldikten sonra bu sayıya 11 yılda 211 park ilave ederek Kağıthane’de park sayısını 260’a çıkarttık.’ şeklinde konuştu.

Konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sevim Savaşer, Spora verdiği önem ve sporu destekleyen çalışmalar için Başkan Kılıç’ı tebrik etti.  Yeşil alan ve park çalışmalarının metropoller için çok önemli olduğunu ifade eden, AK Parti Milletvekili Adayı Bedri Baş, ’Yerel yönetimlerin sosyal alanlar oluşturması çok önemli. Başkanımız Fazlı Kılıç sosyal alan oluşturma ve sosyal belediyecilik konusunda çok başarılı. Türkiye çok önemli bir yol kat etti.

Kağıthane Buz Pisti Fazlı Kılıç

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Kılıç’ın buz üstüne çıkarak ilk hokey vuruşunu gerçekleştirmesiyle pist hizmete açıldı.

Buz pisti açılış törenini ardından minikler, buz pistinde deneyimli antrenörler eşliğinde buz pateniyle kaymayı öğrenmeye çalışırken eğlenceli dakikalar geçirdiler. Yoğun İlginin olduğu açılışta birçok vatandaş buz pateni yapmanın heyecanı yaşadı.

Etiketler: » » » » » » » » »
6315 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.