logo

Kağıthane’de Dikkat Çeken 28 Şubat Sergisi

Kağıthane’de Dikkat Çeken 28 Şubat Sergisi

Gültepe İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen fotoğraf sergisiyle 28 Şubat Postmodern Darbesi, 25. yıldönümünde unutturulmadı. Öğrencisinden velisine herkesin meraklı gözlerle incelediği fotoğraflar, Gültepe İmam Hatip Ortaokulu, okul girişinde vatandaşlarla buluşturuldu.

Gültepe İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Resim Sergisi büyük ilgi gördü. Hala devam eden 28 Şubat Sergisini öğrenciler ve veliler her gün gelip görebilirler.

28 Şubat’ı Unutmadık, Unutmayacağız

O gün yaşananları tek tek anlatan bu fotoğraf karelerinin, geleceğimizi inşa edecek gençlere yol gösterdiğini belirten Gültepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Necat Korkmaz ”28 Şubat’ta imam hatipli öğrencilerimize ve başörtülü kardeşlerimize yapılan zulmü anlatan fotoğraflarla bir sergi hazırlamak istedik. Bu yapılanları unutmadık ve unutmayacağız. Yeni nesil bunları bilmediği için böyle bir sergi hazırladık. O dönemde biz aileler çocuklarımızın geleceği için ciddi mücadeleler verdik. Rabbim ülkemizi bölmek isteyenlere böyle fırsat vermesin inşallah. Hep beraber renk, dil, din gözetmeden yaşamayı bizlere nasip etsin” dedi.

Korkmaz, “Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle dönem içerisinde emek harcayarak böyle güzel bir sergi hazırladık. Sergiyi hazırlayan idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » »
264 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.