logo

Kağıthane’de Eğitim Camiası Yasta

Kağıthane’de Eğitim Camiası Yasta

Yaşam enerjisi yüksek, pozitif, hayat dolu yaşam tarzıyla eğitim camiasının sevilen simalarından olan, bir süredir amansız hastalıkla hastanede mücadele eden Kağıthane Nurtepe’de ikamet eden, Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hasan ATEŞ hayatını kaybetti. Ateş’in vefatı eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Aslen Trabzonlu olan ve uzun yıllar Nurtepe Mahallesinde hayatını sürdüren Hasan ATEŞ, 1 ay önce rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştı. Rahatsızlığı nedeniyle Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 57 yaşındaki Hasan ATEŞ, yapılan tüm tedavilere rağmen 3 Aralık 2022 Cumartesi günü sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Cenazesi, 3 Aralık Cumartesi günü Kağıthane Nurtepe Mahallesi, Nişantaşlar Ahmeddin Camii’nden, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Hasdal Mezarlığına defnedildi.

Eğitim ve siyaset dünyası cenazede buluştu

Hasan ATEŞ’in cenaze namazına; eşi, çocukları, kardeşleri, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve başkan yardımcıları, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi ve Şube Müdürleri Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve yönetimi, Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak ve yönetimi, Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Burak Diyarbakırlıoğlu, LİDER Kağıthane İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, Ensar Vakfı Kağıthane İlçe Başkanı Aziz Gündoğdu, Ortabayır Mahallesi Muhtarı Erhan Özbak, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Hasan ATEŞ’in oğlu Lokman ATEŞ “Çok değerli babamız Hasan ATEŞ’in cenaze törenine katılan, telefonla arayan, mesaj çeken ve katılamayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Rabbim razı olsun” dedi.

Hasan ATEŞ’in mesai arkadaşı Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Şehit Mustafa Sevim AİHL öğretmeni Ayetullah Coşkun ise “Dostumu, mesai arkadaşımı ve çok değerli bir ismi kaybettik. Uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Dualarınız eksik etmeyin. Allah mekânını cennet eylesin. Ateş ailesine baş sağlığı diliyorum. Baba kaybetmek hiç kolay değil. Allah sabırlar versin. Eğitim ve imam hatip camiasının başı sağ olsun” dedi.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ufuk Dilekçi, “Hepimizin başı sağ olsun. Eğitim ve imam hatip camiasının sevilen bir ismiydi. Biz de ona son borcumuzu ödemek için geldik. Allah mekânını cennet eylesin. Ateş ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Merhum Hasan Ateş hocamızı, Nurtepe Nişantaşlar Ahmeddin Camii’nden son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Dr. Serkan Cantürk, “Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürümüz, değerli insan Hasan Ateş hocamızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Hocamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, öğrencilerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

LİDER Kağıthane İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, “Şehit Mustafa Sevim imam hatip lisemizin okul müdürü çok saygıdeğer hocamız HASAN ATEŞ’in vefatı, bizi ve imam hatip camiasını derinden üzmüştür. Biz kendisinden razıyız Rabbim de razı olsun, rahmetiyle muamele etsin. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Hasan ATEŞ’in vefatından sonra imam hatip lisesi öğrencileri ve hafız talebeleri tarafından okunan 7 Hatim, Yasinler, Fatihalar, mezarı başında dualarla hediye edildi.

Hasbahçe Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ve mağfiret, aileye ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun. Hasan ATEŞ ve tüm ölmüşlerimiz için birer Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1968 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.